Ynt: mf 285 mi fıat mı?
yanılıyosun en iyi şanzuman 90 da olabilir ama bu ülkeye gelen en iyi fiat serisidir bana inanmıyorsan git sanayide bi ustaya veya 66 serisi kullanan birine sor 66 serisi gönüllerde taht kurmuştur mf yle girdim tarlaya merak etme 265 le hiç te o seriliği göremedim mf ovada gider ova için süper bir traktördür ama taşlık bayır tepe çamurda fiatla yarışamaz diyorum ve tartışmayı burda kesiyorum
Black.Boyss.37 link=topic=45063.msg423772#msg423772 date=1309959721' Alıntı:sen hiç 56 kullanmadın galiba vites sayısı az olabilir ama 66 Dan DAHA SERIDIR ... Tork üretimi aynı 56 sanzimanda levye yoktur 66 da vardır 66 fiatin en iyi şanzımanı değildir 90 en iyi şanzımandır 66 nin arka zayıftir 56 dan 56 nin da sanziman daha zayıftir bilader ben 56 46 66 kullandim sen rahat ol sen birde mf yi kullan gir bakalım tarlaya mf ile istiyonmu olum diyecen ver diyecek ben mf yi sevmem ama çift de üzerine tanımam..
yanılıyosun en iyi şanzuman 90 da olabilir ama bu ülkeye gelen en iyi fiat serisidir bana inanmıyorsan git sanayide bi ustaya veya 66 serisi kullanan birine sor 66 serisi gönüllerde taht kurmuştur mf yle girdim tarlaya merak etme 265 le hiç te o seriliği göremedim mf ovada gider ova için süper bir traktördür ama taşlık bayır tepe çamurda fiatla yarışamaz diyorum ve tartışmayı burda kesiyorum