Mf 266 gold mu 640 fiat mı tercih hanginin yakıtı az...

rektefiyesi pahalı diyorlar 266 gold ların doğrumu ben de goldu tercih ederim cekis olarak cünkü gold case jx70 4×4' ü köpek sürür gibi sürüyor.
Cekisme kadar sacma bisey gormedim. Ağır olan ceker guclu olan degil. Kac defa anlatildi mantığı ama nafile sanırım.

Bu arada gold kullanicisiyim öneririm..

Cekisme kadar sacma bisey gormedim. Ağır olan ceker guclu olan degil. Kac defa anlatildi mantığı ama nafile sanırım.

Bu arada gold kullanicisiyim öneririm..
Kardeş goldun avantajlarını söyleyebilir misin? Ben de alacağim çünkü bende su an mf 240s var 90 model tekerleri falan bitik.senkromeçsiz .iyice kötüleşti sence goldu almalıyım.yakıtı nasildir ? dönüm e kaç litre yakıyor?

266 gold var akrabada motorun pompada mı sigortada mi nedir sıkıntı var iki kere yaptırdı geçen yine oldu motor geri sönüyor çalışınca, eğer dilinden tamirinden az buçuk anlamiyorsaniz hiç bulasmayin derim

rektefiyesi pahalı diyorlar 266 gold ların doğrumu ben de goldu tercih ederim cekis olarak cünkü gold case jx70 4×4' ü köpek sürür gibi sürüyor.
Kardeşim çok sağlam konuyu ele almışsın gerçekten. Geçenlerde sanayideydim, tesviye traktörü gördüm. Rektefe olacak dediler markasını unuttum maalesef, fakat 50 bin lirayı buluyor mus. Gitmişler ikinci el motor almışlar 20 bin liraya. Teknoloji bazen senin düşmanın olabiliyor. Bu 66 77 G serilerine sıfır alıp 2 ay sonra motor yaptirani bile duydum. Sıfır alıp hidroliği hiç kaldirmayanini gördüm. Bu traktör ler teknoloji atağa geçtiği yıllar çıktı. Çok sancılı bir dönemdi. Traktör firmaları çok aceleci davrandı. Eğer bu traktör lerden istenilen verim alınsaydı şuan sıfır traktör piyasası patlama yapmazdı. Çiftçinin cebini boşaltmak için teknolojiyi parça parça hersene uygulayıp sattılar. Ne varsa eskilerde var. Saygılar

Kardeş goldun avantajlarını söyleyebilir misin? Ben de alacağim çünkü bende su an mf 240s var 90 model tekerleri falan bitik.senkromeçsiz .iyice kötüleşti sence goldu almalıyım.yakıtı nasildir ? dönüm e kaç litre yakıyor?
266g ararken 277g denkgeldi 2005. 265s ile takas ettim. 3 silindir oldugundan bayilir derler ama yeterli gazi verdiginde hic de bayilmiyor bu bir. Ikincisi 265s 3 litreyi gecerken dekarda 277 1in bucuguyla ayni tarlada 2 litreye yakin yakti. En onemlisi de bana gore ara isler ve yol durumunda tam ölçmedim ama 265e gore cok iyi. Guc ve tork degerleri zaten ortada. Ayrica konforunu seviyorum. Bagimsiz iki secenek kuyruk mili ( bazilarinda tek devir oluyor) cok guzel. Senkromenc gayet basarili. Gurultusu cok daha az.

Fiyat performans bakimindan cok memnunum. Memnun olmadigim bi yeriyle henuz karsilasmadim. 3lu 14 numara donerli pulluk kullaniyorum. Bi tik ustunu alabilecek olsam 3075 massey olurdu. Ama suan bu yetip artiyor.