Selamlar arkadaşlar 2000 model Massey Ferguson 265s var sıfırdan beri bizde iki yıl önce radyatör delindi 5 sıra normal tip radyatör taktik Ekim zamanı tarlada çalışırken hemen 100e dayanıyordu hararet sonra sırası ile gösterge ve eski cıvalı müşür elektrikli müşür ile degisti düzelmedi hemen yine kırmızı ya dayanıyordu. Motoru actirdik
benim aldığım radyatör çin malıymış gözenekleri çok inceymis tikanmis sonra usta ile birlik radyatör aldık yeksan marka olabilir 5 sıra süper radyatör taktık termostat kontrolü yaptı antifriz değiştirdik üzerinde 74 derecelik ithal termostat varmış topladık sonra tarlada pullukla 13 18 gaz ile gösterge ortasında duruyor motora 22 23 gaz yüklenince kırmızı cigiye yaklasiyor fakat kırmızıya gelmiyor bu durum normal midir. Temp yazan eski cıvalı gösterge
Yeni gösterge takosan elektrikli tip takıldı
Termostat 74 derecelik söküldü pas vs yokmuş
Traktör sıfırdan beri bizde sürekli antifriz kullandik
Bu hararet kırmızıya yaklaşması normal midir başına gelen oldumu akıl ihtiyacımiz var usta bunalinca normal dedi fakat conta yakar diye korkmaya başladım.
Usta conta kontrolü yaptı contada sıkıntı çıkmadı.
benim aldığım radyatör çin malıymış gözenekleri çok inceymis tikanmis sonra usta ile birlik radyatör aldık yeksan marka olabilir 5 sıra süper radyatör taktık termostat kontrolü yaptı antifriz değiştirdik üzerinde 74 derecelik ithal termostat varmış topladık sonra tarlada pullukla 13 18 gaz ile gösterge ortasında duruyor motora 22 23 gaz yüklenince kırmızı cigiye yaklasiyor fakat kırmızıya gelmiyor bu durum normal midir. Temp yazan eski cıvalı gösterge
Yeni gösterge takosan elektrikli tip takıldı
Termostat 74 derecelik söküldü pas vs yokmuş
Traktör sıfırdan beri bizde sürekli antifriz kullandik
Bu hararet kırmızıya yaklaşması normal midir başına gelen oldumu akıl ihtiyacımiz var usta bunalinca normal dedi fakat conta yakar diye korkmaya başladım.
Usta conta kontrolü yaptı contada sıkıntı çıkmadı.