Merhaba arkadaşım bendede Massey ferguson 2635-Turbo var yaklaşık 1 yıl oldu alalı şimdiye kadar 600 dekara yakın yeri sürdü ekti biçti taşıdı ufak defek sorunların dışında bir arızamız olmadı..Yakıtı 75 bg bazı diger traktörlere göre bir tık üstte oda Rodajı düzgün yapılınca aynı seviyeye geliyor... Rodajda harareti zorlamadan yükselttikten sonra tak pullugu çifte sür 2000-2200devir arası hafif hafif zorla unutma ilk 100 saatte ne kadar düzgün açabilirsen yıllarca öyle ekonomik binersin... Açıkçası bu kadar ebatı ufak ve ekonomisi orta seviye bir traktöre göre tüm beklentilerimi karşıladı diyebiliriz bilindigi gibi yerli üretim bir seri 2600 manisada toplanıyor parçada zerre kadar şüphen olmiyacak şekilde bol ve ekonomik...SHUTTLE olmaması hayal kırıklıgı
... Massey ferguson servisindende ben inanılmaz memlunum bize 30 km filan ANKARA -AKGUNLER ...Arıyorum kafama takılan bişi olunca abdullah'ı 60 dkda tarlada bile olsam adam gönderiyor bakım maliyeti orta seviye dayanıklılıgı ithallere göre 5te3 gibi ama ayni bg ve aynı marka traktörün ithalinden 100 bin aşşagı fiyatı onun için normal karşılıyorum traktör 3 vites eski masseyciler bilir 3 vites kolu olur bunda 2 vites kolu var ancak 2.kol çift kullanımlı yani 285'den pekbi farkı yok sistemin çifte 4lü 12no alpler pullukla sürüyoruz biz çekişi güzel derin sürümde agır hizmet vitesinin tavşanında 2 te sürüyorum zorlanırsa hemen kamlumbagaya alıyorum pratik oluyo. Çizel 5li ideal kültivatör gaziantep 11'li tırmıklı agır seri ondada ideal yol vitesinin kamlumbagasında 1'de düz tarlada sıkıntı olmuyor mibzer 18'li ekermak çok rampa tarla haricinde çekimi kolay gübreleme 800 kg ekermak ideal ilaçlama 15 mt 800 lt lucas holland tam traktöre göre bence gule güle kullan hayırlı ugurlu bereketli olsun ....
Ekli dosyayı görüntüle 39373