Arkadaşlar resim ekleme deneme leri...
Geçmiş olsun. 240 135ten iyi olur mu ? Yapmayın.
Aynen2004 Efsane,diğerlerinden çok farklı değil bana göre ama daha iyi bilen çıkacak tır.Disk fren yok ve kontak tan stop. Sonra dan takılan hidrolik direksiyon, bir de disk fren li olanların hidrolik sistemi 265 le aynı imiş...
Valla oldu...
Yasin kardeşim seriliği ve yakıtı harika,tam gezmelik.Aslında öğretmen im,babam la amcamın bir kaç parça tarla suyla uğraşıyorum. ayçiçeği, arpa ve buğday ı dönüşümlü ekiyorum.Fırsat buldukça tarla gezerim, kendime iş icat ederim... Çekişi falan da iyi ama sonuçta 48 hp diyor ama 42-45 hp bir traktör, bizim tarla lar eğimli dalgalı arazi.Yokuşa denk geldimi bazen pulluğu yada kültüvatoru ben çekiyorum gibi zorlanıyorum. Karar verdim aslında 70-80hp bir MF bakıyorum...
Fatih kardeşim aslında burda da öyle denir"gri gövde "övülür. Şu anda 3300saatte,her 200 saatte yag/filtre değiştirdim.filtre şampiyon marka,diferansiyel yada hidrolik bir problem yaşamadım...
Aman yanlış anlama beni,dikkat et tam gezmelik dedim.Makine güzel ama küçük. Bu günkü aklıma göre daha büyük bir traktör bakardım aslında.Küçük tarlaya küçük traktör değil,toprağı işleyecek traktör lazım.Sor,araştır,sorgula,danış. İşine göre değil iş görecek traktör bak.Selametle...
Oncelikle hosgeldin. Sana yardimci olalim. Bende manisa turgutludayim. Sen hangi ilcedesin. Halen 2007 efsane kullaniyorum cok memnunum normalde o traktore 135 ligin yaklasamamasi lazim bir ayarsizlik var. Traktoru Turgutluya getirmen gerekebilir.
Sadece ilk sayfadaki yorumlari okudum. Sitede sorun var sanirim 2. Sayfaya bakamiyorum ana sayfaya atiyor.
Abi bizim burlarda nedense bu dedigin siyah gövde olanlar yani efsaneler tutulmadı...260 goldla 240 ların yakıtı nasıldır ayrıca hani ben cok yakıyor diye biliyorum...ve son bi soru neden 250 goldu bosver dedin [emoji4]
arkadaşa katılıyorum benim çevremde de siyah gövde yani 2000 ve üzeri modeller 2000 den önceki modellere göre hantal olarak bakılıyor tabi bu kişilerin görüşü.
Bende de 2005 ve 2001 M 240 S var.2001 ne yaparsan yap korkma ya kırar yada çeker ama 2005 yüke girdimi bayılıyor çok zorlarsan stop ediyor. pompa yaptırdım,supaplarını yaptırdım,enjektör değiştirdim sorunu çözemedim. ancak bir ustada yapılırken gördüm ve bende yaptıracağım.Arka aynı marti dişlisi miydi ne küçük bir dişli var o 19 dişmiş,onu 16 dişe düşürüyorlar ve freze yeri uymadığından debriyaj ve baskı balatasını değiştiriyorlar toplamda 500 tl civarı parça parası ve artı usta parasıyla 750 tl gibi bir masrafla halloluyor. 2.viteste diskaro çekmeyen traktör 2 viteste 1800 devire çıkıyor,