Sen bence eğimi 60 yap gardaş yada elim dar almam de çünkü kum yüklü felan bayağı ıyı gıdıyorulan ben eğimimi az soyledim bilmiyomki %50 baz alalım ne olur
Sen bence eğimi 60 yap gardaş yada elim dar almam de çünkü kum yüklü felan bayağı ıyı gıdıyorulan ben eğimimi az soyledim bilmiyomki %50 baz alalım ne olur
Seri 1 ile çıkar sanada el sallar [emoji2] [emoji2] yeterki zemin yaş olmasın ..Arkadaşlar buğün kuzenımle iddaya girdirdik 1 takım elbisesine Mf 135 3m çakıl(3 ton) + 1800 kilo arkadan tek dingil kasa ile tahminimce %30 eğimi cıkabilirmi kuzenım cıkar diyor iddaya gittik sizce cıkarmı mf 135 kullananlar varsa yaza bilirmi
not:kuru ve sert zemin motorda lastık ağırlı yok yaklasık 1600 kilo cıvarı motor
Çıkar.kuzenime sordum eğim %40 vardır diyo yani 3 tonla cıkar hemi bizim atom karınca
3 metre çakıl , * 1600 kg : 4800 kg + 1200 kg damperli römork : 6 ton brüt yük demektir.kuzenime sordum eğim %40 vardır diyor yani 3 tonla çıkar hemi bizim atom karınca
''Mf 135 3m çakıl(3 ton) + 1800 kilo'' demişsiniz. Buradaki yük 3m³ mü ? 3 ton mu ?Arkadaşlar buğün kuzenımle iddaya girdirdik 1 takım elbisesine Mf 135 3m çakıl(3 ton) + 1800 kilo arkadan tek dingil kasa ile tahminimce %30 eğimi cıkabilirmi kuzenım cıkar diyor iddaya gittik sizce cıkarmı mf 135 kullananlar varsa yaza bilirmi
not:kuru ve sert zemin motorda lastık ağırlı yok yaklasık 1600 kilo cıvarı motor
Aynen takoz şart3 metre çakıl , * 1600 kg : 4800 kg + 1200 kg damperli römork : 6 ton brüt yük demektir.
Yükün şakası olmaz , denemeyiniz.
Traktörün motor durumuna göre %40 eğimli asfalt rampada 5 - 5,5 ton yükte bayılıp stop edebilir.
Emniyet olarak ikinci kişi römork arkasında elinde takozla takip eder, çıkmadığı yerde römorka takoz koyar.
Takozda küçük bir şey olup üzerinden teker atlarsa traktörden atlamak gerekebilir.
Brüt 4 ton yükle takviye vitesle, çoğu yerden çıkar.
Karpuz kabuğunda patinaj eder diyen sen değil miydin95 torba çimento yu yüzde 50 lik bayırdan cıkarmışlıgı var takviye 3 ile gerisini sen düşün Ferguson 135 eskının fend i ymiş
Evet dogrudur dedim hala da diyorum... çamurda Çıkaramadığı yükü römorku cıkartıp 480 liğin patinaj etmeden cıkardıgınıda solüyebılırım.Karpuz kabuğunda patinaj eder diyen sen değil miydin
Şoförden şoföre değişir ona bakarsan aynı beygir gücündeki 148 yolda rampada çiftte 480 i ezer geçer .Evet dogrudur dedim hala da diyorum... çamurda Çıkaramadığı yükü römorku cıkartıp 480 liğin patinaj etmeden cıkardıgınıda solüyebılırım.
Alakası yok şöför ile ben çamurda kaldığı yerden cıkarma diye yazdım değil mi sanırım Türkçe yazıyorum ? Pulluk yada rampa diye bir sey yazmısmıyım... Onu anlamadım ?Şoförden şoföre değişir ona bakarsan aynı beygir gücündeki 148 yolda rampada çiftte 480 i ezer geçer .
Tamam bende pulluk ve rampa dedim ne olmuş ??Alakası yok şöför ile ben çamurda kaldığı yerden cıkarma diye yazdım değil mi sanırım Türkçe yazıyorum ? Pulluk yada rampa diye bir sey yazmısmıyım... Onu anlamadım ?
Ezer gecer kelımesi biraz ironi olmuşTamam bende pulluk ve rampa dedim ne olmuş ??