MERCEDES BENZ

Ynt: MERCEDES BENZ

MRH ARKADAŞLAR BENİM SORUM OLUCAKTI SİZLERE; BEN MERCEDES MB TRAKTÖR ALMAYI DÜŞNÜYORUM TRAKTÖRDE ÖNÜNDE ŞU ANDA KEPCE VAR ACABA ÖZELLİKLERİ NASIL BUNUN KAC TON GECER REMORK TAKILA BİLİRMİ İŞTE HANGİSİ İYİDİR Bİ OTOMATİK ŞANZIMANLISI VARMIŞ BİRDE DÜZÜ BİLGİSDİO LAN ARKADAŞLAR NE BİLİYORSA ANLATA BİLİRSE BANA SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TŞK..

tekirdağ malkaradan bunun 150hp olnını alcaktık 8.000ytlye 1985 model motr daha tamir görmemişti ama parçası cok zor bulnuyomuş we pahalıymış wazgeçtik

bu traktörün teknolojisini mercedes armasına yakıştıramadım..diye düşünüyorum... sadece kendi fikrim....

atilla link=topic=1624.msg67133#msg67133 date=1219163164' Alıntı:
bu traktörün teknolojisini mercedes armasına yakıştıramadım..diye düşünüyorum... sadece kendi fikrim....

Yanlış düşünüyorsun atilla abi..O sadece kendi fikrin değil, aynı zamanda benim de fikrim :)
Bu nedir yaa..

Bu arada abd_kangal; resimler için sağol...Bunuda görmüş olduk..

ozan_06 link=topic=1624.msg67137#msg67137 date=1219163837' Alıntı:
Yanlış düşünüyorsun atilla abi..O sadece kendi fikrin değil, aynı zamanda benim de fikrim :)
Bu nedir yaa..

Bu arada abd_kangal; resimler için sağol...Bunuda görmüş olduk..
sadece , 1970 li yıllardaki fendt in direksiyon simidinin aynısını kullanmışlar...

Onu bilmiyorum ama bu sene harman iyi olursa Jipi verip ML320 alıcam, o konuda başarılılar :)
(Gerçi daha ekmedik bile ama :) )

ozan_06 link=topic=1624.msg67149#msg67149 date=1219165454' Alıntı:
Onu bilmiyorum ama bu sene harman iyi olursa Jipi verip ML320 alıcam, o konuda başarılılar :)
(Gerçi daha ekmedik bile ama :) )
ben traktör konusunu kastettim...meslektaş...

Bunlardan bizim buradaki orman işletmede de var bir tanesinin 65 hp olduğunu duydum, ama kaçlıktı hatırlamıyorum...