meendiz abi duy sesımı

Ynt: meendiz abi duy sesımı

ağır abi link=topic=13398.msg130184#msg130184 date=1231343209' Alıntı:
mumkunse çeksin kopardımı bırdaha ekıpman düzenlemek zorunda kalırız

salih iyi bilir gazlı pistonu nasıl parçaladığını

abı sanırım 17lı kazayadan bahsedıyosun pıstonlu makına tarlada 17 kh hıza dayanamadı belkıde =))

salih link=topic=13398.msg130189#msg130189 date=1231343651' Alıntı:
abı sanırım 17lı kazayadan bahsedıyosun pıstonlu makına tarlada 17 kh hıza dayanamadı belkıde =))

aynen öyle salih sonuçta makina önemli ama ekipmanda öyle olmalı bence sanırım o hızla çekilmeye dayanıklı değildi

Agri_King link=topic=13398.msg130227#msg130227 date=1231346933' Alıntı:
ben stop ettirebiliyorum. cöyüürrttttÇÇUFFF.PLOP. diye bi ses çıkıyor hemi de. nerde lem tv?

Meendiz abi sanırım sadece bir durumda stop ediyor diye biliyorum aksi ise plazmayı kargoya vereyim ağır abi 106 ekrandan izlesin dünyayı

Agri_King link=topic=13398.msg130267#msg130267 date=1231349569' Alıntı:
evet.. arasınlar bulsunlar. Ben tesadüfen buldum.

Fuarda burgazda bunun hakkında ilginç bir anım var FENDT sahibi bir arkadaşla sohbet ettik bir süre sonra başka yerde birileriyle sohbet ederken kulak misafiri oldum diyorduki

Bu makinayı stop ettirecek adama aynı makinadan birtane ben alacağım diyordu çektim kenara basri abi yapma etme dedim bu makinayı stop ettirecek bir durum var aslında biraz konuya değindik tamam dedi anladı oda zaten çokta uzun bir tecrübesi yoktu yani sadece özel bir durum hariç bu makinayı yük altında stop ettirebilirse ağır abiye plazmanın yanında dijitürk ve full pakette benden hediye site huzurunda duyrulur

insomnia link=topic=13398.msg130273#msg130273 date=1231349905' Alıntı:
Fuarda burgazda bunun hakkında ilginç bir anım var FENDT sahibi bir arkadaşla sohbet ettik bir süre sonra başka yerde birileriyle sohbet ederken kulak misafiri oldum diyorduki

Bu makinayı stop ettirecek adama aynı makinadan birtane ben alacağım diyordu çektim kenara basri abi yapma etme dedim bu makinayı stop ettirecek bir durum var aslında biraz konuya değindik tamam dedi anladı oda zaten çokta uzun bir tecrübesi yoktu yani sadece özel bir durum hariç bu makinayı yük altında stop ettirebilirse ağır abiye plazmanın yanında dijitürk ve full pakette benden hediye site huzurunda duyrulur

yan cızma