eski bir styercı olarak bu sozunuze katılıyorum hocamOt biçme, toplama için Kioti RX7320 Eco CRDi , Kubota M7040 kullanan komşularımız var.
Steyr 768 in yakıtı MF 240 tan bize göre iyidir.
eski bir styercı olarak bu sozunuze katılıyorum hocamOt biçme, toplama için Kioti RX7320 Eco CRDi , Kubota M7040 kullanan komşularımız var.
Steyr 768 in yakıtı MF 240 tan bize göre iyidir.
onlarıda arastırdım hocam dedıgınız gıbı 3 serısınden uzak dur dıyorlar ama bıraz yuksek fıyatlarıSame- Deutz da olabilir. Bütçene göre 2 çeker model yılı yüksek kullanma saati az traktörler var ama deutz un 3 serisini tavsiye etmem. Same Tiger 55 liklerin saati biraz yüksek 4x4 bile bulabilirsin.
Yakıt oldukça azdır.
meselaonlarıda arastırdım hocam dedıgınız gıbı 3 serısınden uzak dur dıyorlar ama bıraz yuksek fıyatları
guzel traktor ama fıyatı uymaz hocam butce pek yok ve uste 20 lıra daha koyarsak 0 tumosan 50lık alabılırız
burada 150.000 tl yazdığınız için önermiştim acaba ben mi yanlış okudum diye tekrar baktımTümosan 8085 traktörümüz var mazot zamları sonra küçük şeyler için çalıştırmaya korkar olduk bunun için küçük traktör almayı düşünüyoruz bizim için bağa bahçeye bostana gidip gelmek hayvanlara yeşil ot biçip getirmek ot biçme makinesi ve holder (400) taşıyacak traktör düşünüyoruz TÜMOSAN 4055 4050 2.el veya 0 150 .000 bin lira yada new holland t480 gibi ufak motor düşünüyoruz önerilerinize açığım
Kenarı setli, merdiven basamağı gibi tarlamız var.köyümüze gelen ılk tumosan 4055 canavar gıbı her seye gıdıyor suan hıcbır arıza vermedı 2013 model onlardan alma nıyetımız yuksek hocam tam anlamıyla pıre 4050 48bg 150bıntl 0 olanı oda mantıklı gelıyor
O kadar para vermektense STEYR al arkana bakma. Ben öyle yaptım.Tümosan 8085 traktörümüz var mazot zamları sonra küçük şeyler için çalıştırmaya korkar olduk bunun için küçük traktör almayı düşünüyoruz bizim için bağa bahçeye bostana gidip gelmek hayvanlara yeşil ot biçip getirmek ot biçme makinesi ve holder (400) taşıyacak traktör düşünüyoruz TÜMOSAN 4055 4050 2.el veya 0 150 .000 bin lira yada new holland t480 gibi ufak motor düşünüyoruz önerilerinize açığım
hangi modelini aldiniz birde ozellikle belli bir model yili varmi tutulan satarkende zorluk cikarmicakO kadar para vermektense STEYR al arkana bakma. Ben öyle yaptım.
Steyr 768 al. Az yakar çok gezer.Tümosan 8085 traktörümüz var mazot zamları sonra küçük şeyler için çalıştırmaya korkar olduk bunun için küçük traktör almayı düşünüyoruz bizim için bağa bahçeye bostana gidip gelmek hayvanlara yeşil ot biçip getirmek ot biçme makinesi ve holder (400) taşıyacak traktör düşünüyoruz TÜMOSAN 4055 4050 2.el veya 0 150 .000 bin lira yada new holland t480 gibi ufak motor düşünüyoruz önerilerinize açığım
8053 aldım benim işimi görüyor ikinci traktör olarak . Siz iş gücüne göre 768 veya 8073 tercih edebilirsinizhangi modelini aldiniz birde ozellikle belli bir model yili varmi tutulan satarkende zorluk cikarmicak
150bin TL olanı alırsak kredi ile alacağız reis birden 150 verecek paramız zaten yok onu alırsak 5 senede ödeyeceğiz onda O şekilde yazmış bulundumburada 150.000 tl yazdığınız için önermiştim acaba ben mi yanlış okudum diye tekrar baktım
Aynen bizimde size benzer hocam parça birde tarlalarimiz styer 768 fikri dahada yattı kafama birde styer 545 modeli var onun hakkında ne dersinizKenarı setli, merdiven basamağı gibi tarlamız var.
Üstteki tarlaya geçerken , makineyi yeri sürüyecek gibi aşağı indiririz,
Traktör ön kaldırırsa şahlanma yapmasını istemeyiz.
Hidrolik orta kolu da sonuna kadar uzatırız.
Seti geçtikten sonra makineyi yol durumuna getiririz.
Steyr olsa bu işlemleri yapmaya küçük traktördeki gibi ihtiyaç duymaz.
Sallı traktördür, kafa silkelemez.
Tümosan 5155 modeli de, çift devir kuyruk mili var ve alt açıklık Steyr gibidir.
Derin yulaf biçiminde rahatlık olur.
Büyük ihtimalle bizde styer alırız hocam sağolunO kadar para vermektense STEYR al arkana bakma. Ben öyle yaptım.
Traktörün alt açıklığı az, tamburlu çayır makinesinin şaftına çok ot dolanır.Aynen bizimde size benzer hocam parça birde tarlalarımız steyr 768 fikri daha da yattı kafama birde steyr 545 modeli var onun hakkında ne dersiniz
8053 89 model sıfır sıkıntıhangi modelini aldiniz birde ozellikle belli bir model yili varmi tutulan satarkende zorluk cikarmicak