Ufak tefek parça yer olursa artı yol .. yoksa kurtarmaz 60kurtarıyormu bizde bu sene 60 diyoruz ama yol düşündürüyor...
Ufak tefek parça yer olursa artı yol .. yoksa kurtarmaz 60kurtarıyormu bizde bu sene 60 diyoruz ama yol düşündürüyor...
Gelip eksinler madem ..Fabrika pancar ekimini 50 tl açıklamış donume
bereketi bol olsunAdana da aycicek ekimimizi bugün itibarıyla tamamladım,toplam 40 dk oldu.Mibzer çeken arkadaş dekarı 45 tl olarak yapıyorum dedi.Sasirdim gecen yila kadar 3 lt mazot parasi olurdu.Anlasilan 2 lt parasi olmuş ...
Eyvallah, cümle arkadaşlar a Allah kolaylık versin...bereketi bol olsun
Bereketli olsun.Adana da ayçiçek ekimimizi bugün itibarıyla tamamladım, toplam 40 dk oldu. Mibzer çeken arkadaş dekarı 45 tl olarak yapıyorum dedi. Şaşırdım geçen yıla kadar 3 lt mazot parası olurdu. Anlaşılan 2 lt parası olmuş ...
Allah razı olsun hocam,tüm memleket evlatlarının nasibi bol olsun inşallah...Bereketli olsun.
Senesi bol olsun.
Allah yemeyi nasip etsin.
Kafaları büyük olsunAdana da aycicek ekimimizi bugün itibarıyla tamamladım,toplam 40 dk oldu.Mibzer çeken arkadaş dekarı 45 tl olarak yapıyorum dedi.Sasirdim gecen yila kadar 3 lt mazot parasi olurdu.Anlasilan 2 lt parasi olmuş ...
Eyvallah hocam,gunebakanlarin cümlesi inşallah...Kafaları büyük olsun
Tapasıra gibi mi? o kadar olur mu beyaaa.Kafaları büyük olsun
Hocam bilemedim tapasira nedir?Tapasıra gibi mi? o kadar olur mu beyaaa.
Hocam bizle eğleniyiHocam bilemedim tapasira nedir?
Yakıtı 19 dan almış ipi değilSen 19 dan almisssin bugun alan 40 tl den alcak oda nakit olursa senin gibi kac kisi 19 dan ip aldi
Gecen sene 17 tl olan ip 40 tl
6,50 olan mazot 24 oldu
Gecen yil 3,5 olan balya bugun 8mi olmali
Tapasıra ; çapı 40 cm içi biraz derince yemek kabıdır.Hocam bilemedim tapasıra nedir?
Çoğu konuda optimist bakış açımızı göstermeye çalıştık, zaman geçince haklı tespitlerimizde ortaya çıkıyor.Hocam bizle eğleniyi
Biz de az büyük metal yemek kabına şahan deriz.Ozellikle bakır olanları meşhurdur. Tapasira hiç bilinmez daha büyük nitelemesi yapmak istersek "sini gibi olanından "ifadesini kullanırız...Tapasıra ; çapı 40 cm içi biraz derince yemek kabıdır.
Yöresel olarak söylenir, yemek kaplarına sahan ' da denir.
Büyükçe yemek sahanı kadar olur, demek istemiştik.
Çerezlik çiçek kafaları , çapı 40 cm gibi olabileceğinden bizde söylenir.Biz de az büyük metal yemek kabına şahan deriz. Özellikle bakır olanları meşhurdur. Tapasıra, hiç bilinmez daha büyük nitelemesi yapmak istersek "sini gibi olanından "ifadesini kullanırız...