Matris goble

0afa6dc3947f1fd79e47d57c31baf18e.jpg

Döşemenlerde de var farklı bir tasarım güzel gibi duruyor youtube videosu var adam sıra başlarında makineyi kaldırmadan dönüyor

https://youtu.be/0Tfx2rjCenE

Benim bildiğim bu sınıfın lideri MATRİS ARMONİ değil. Yurt dışı yani ithal olan ve bu sınıfın ağa babası PÖTTINGER dır. Yurt içinde ise ben ilgi aragon diye biliyorum. Zaten ilgi goblede hep bir adım önde olmuş ve örnek alınan , takliti yapılan ürünleri ile öne çıkmıştır. Ve benim bu firma ile hiç bir ilgim yoktur. Bir tek ürünü kullanmıyorum. Ama adamların ürünü iyi. Tabi ona göre fiyatı var. Öyle olunca çoğunluk yine benim bildiğim azim disk tillere yöneliyor. Neyse bu ürünün diğer klasik gobleden ayıran özellik disklerin bağımsız olması. Yani bir tanesi engelle rastladığında örneğin taşa o disc yükseklik kazanır iken diğerleri kendi seyrinde devam ediyor. Arkadaki merdanece oldukça etkili. Otlu tarlada biçilmiş kaftan. Anızdada kullanılıyor. Ve Tohum yatağı hazırlamada da. Ben bunun ersan tarımın piyano modelinin 24lünü kullandım. Tabi onun eksiği çoktu. Ağırlık olarak tümosan 8095 klasiğin önünü kaldırıyordu.

slm arkadaşlar,armini matris ile ilgili kullanan arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim.benim çok hoşuma gitti daha önce hiç kullanmadık.traktör case jx110.
değerli yorumlarınızı bekliyorum.

bizde bu kış aldık. 24 lü 56 disk çapı olandan , güzel iş çıkartıyor ben arpa anızına çektim, tekrar arpa ekeceğim.
tavda güzel iş yapıyor. yer sürülmüş gibi oldu.traktör 107 beygir kış fiyatı 18000tl idi bilgin olsun.

kırkpınar tarım fuarında sordum 24 lü merdaneli 19500 tl dedi.siz nerden aldınız bayinin telefonu varsa bide onlarla görüşebilirim.

Son 2 yıldır ekipman fiyatlarında inanılmaz artış var.
Demir kğ 3.3 tl civarı.
Yaklaşık ekipmanda harcanan demirin 5 katı fiyat isteniyor.
Yani işçilik aşırı değerli.
Mesleği olan kazanıyor.