Arkadaşlar merhaba 24 li asılır tip bağımsız merdaneli almak istiyorum bilgisi olan varmı iş yaparmı faydalımı
Armoni bende kullanıyorum çok ağır ve kaliteli ilk bakışta hafif ve basit gibi görünüyor ama güzel makina.zaten lemken ne benziyor.Kullanan arkadaşlar bilgi verirler.Bana göre sınıfının lideri Armoni zaten firmalar yeni ürünlerini Armoniye benzetmeye çalışıyorlar.
Çekiçkesen kaçlı ve kaç kgBen çekiçkesen kullAnıyorum hem ağır hem şase olarak daha kuvvetli istersen video da çekerim
Matrisin 18 lisi o kg larda o yüzden matris sınıfının iyisi bence tavsiye ederim1450 kg 24 lü
Merhaba iyi akşamlar çekiç kesen iyi sağlam marka evet çok doğru seçim resim varsa yada video paylasirmisiniz bizde dusunuyoz 24 lu asılır tip merdaneli ve capraz ayarı pistonlu olani dusunuyoz fiyat hakkinda bilginiz varmi siz nekadara aldinizBen çekiçkesen kullAnıyorum hem ağır hem şase olarak daha kuvvetli istersen video da çekerim
Merhaba iyi akşamlar çekiç kesen iyi sağlam marka evet çok doğru seçim resim varsa yada video paylasirmisiniz bizde dusunuyoz 24 lu asılır tip merdaneli ve capraz ayarı pistonlu olani dusunuyoz fiyat hakkinda bilginiz varmi siz nekadara aldiniz
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Disk tiller takmadim ama 18 li ağır tip merdanesiz asılır tip takmıştım motorun arkasını çok çekmişti ve normal gobleye göre yakıtı artırmıştıTraktörü zorluyormu kaç beygir bizde massey ferguson 5430 var geçen yıl aldık