Sağolasın öz tarım gerçekten esnaflığı adam gibi yapanlardan helal olsunHayırlı olsun ıyi günlerde kullanın.
Öz tarım iyidir.
Sağolasın toprağımHayırlı olsun güle güle kullan bol bereket getirsin
Kardeşim kaç beygir traktörde kullanıyorsun bunu birde kaç tabaaklı bende almak istydumda ondan soruyorumSağolasın toprağım
65 80 tümosan 4x4 te kullanıyom 51 çap 18 li merdanesiz 20 li alsaymışım yine çekecekmiş traktörKardeşim kaç beygir traktörde kullanıyorsun bunu birde kaç tabaaklı bende almak istydumda ondan soruyorum
Teşekkür ederim cevabınız için bugun bagide inceleme fırsatım olduda bazı makinalar yaylı evet ama özdökendeki goblede de farklı bir tarz yapmışlar tabaklar yaylı degil kauccuklu gördüm kullanı ve saglamlık bakımından kauccuklu olanı iyi yoksa yaylı olanlarmı65 80 tümosan 4x4 te kullanıyom 51 çap 18 li merdanesiz 20 li alsaymışım yine çekecekmiş traktör
Hayırlı olsun abi iyi günlerde kullanArmonimiz geldi.ilgi alakasından dolayı gürkan lebe kardeşime teşekkür ederim.TEŞEKKÜRLER ÖZ TARIM AİLESİEkli dosyayı görüntüle 40468Ekli dosyayı görüntüle 40469Ekli dosyayı görüntüle 40470Ekli dosyayı görüntüle 40471Ekli dosyayı görüntüle 40472Ekli dosyayı görüntüle 40473
Bayramınız mubarek olsun trakkulüp.perşembe günü iş bitirdim bir çok yeri aradım fiyat aldım 18 li 51 tas merdanesize 14500 fiyat verdiler.sağolsun gürkan lebe öz tarım fuar fiyatından yaptı benim işimi 13500 tl.4 yıl ödemeli sabit faiz %4.8 aldık armoniyi 15500 oluyo 4 senede faizle birlikte bayram sonu getircekler malzemeyi.allah herkesin gönlüne göre versin
Hayırlı olsun güle güle kullanınArmonimiz geldi.ilgi alakasından dolayı gürkan lebe kardeşime teşekkür ederim.TEŞEKKÜRLER ÖZ TARIM AİLESİEkli dosyayı görüntüle 40468Ekli dosyayı görüntüle 40469Ekli dosyayı görüntüle 40470Ekli dosyayı görüntüle 40471Ekli dosyayı görüntüle 40472Ekli dosyayı görüntüle 40473
Hayırlı olsun abi şaside 2 tabaklık yer var belki ilerde 2 tabak takarsın65 80 tümosan 4x4 te kullanıyom 51 çap 18 li merdanesiz 20 li alsaymışım yine çekecekmiş traktör
Sağol aynen ölçtüm 2 taslık yer varHayırlı olsun abi şaside 2 tabaklık yer var belki ilerde 2 tabak takarsın
Kullananlar cevaplar ben daha yeni aldım ne desem yalan olurTeşekkür ederim cevabınız için bugun bagide inceleme fırsatım olduda bazı makinalar yaylı evet ama özdökendeki goblede de farklı bir tarz yapmışlar tabaklar yaylı degil kauccuklu gördüm kullanı ve saglamlık bakımından kauccuklu olanı iyi yoksa yaylı olanlarmı
Tabak çapı kacki 22 lininbende 22li var 100 beygire tam ideal. sen 20li alma çok zorlanır motor. bu ekipmanla hızlı gidersen iş veriyor zaten. yavaş gidersen geçmez toprağa.
Yerler kumsalda diskler çabuk bitiyorSelamlar trakkulüp.65 80 4x4 tümosanım var .matris almak için ziraat bankasına başvurdum 4 5 yıllık ekipman kredisiyle olumlu cevap gelirse alacam nasipse 51 tas 18 niyetindeyim merdane düşünmüyorum kesinlikle.arkadaşlar ve firma görevlisi 20 li al diyo. yerim çok değil bu arada yıllık 100 dekar çekerim en fazla.775 kg 18 li 875 kg 20 li 65 beygir traktöre ağır gelir diye düşünüyorum .sağolsun iskender kardeşimiz fikir verdi 18 li yeter dedi ama birde sizlere danışayım dedim
18 li kac tas ki 56 mı 51 miDEUTZ AGROPULS 77 İLE BEN KARA OVANIN 18 Lİ YALI AYAK İDEAL GELDİ TAVIN OLDUĞU YERLERDE BAZEN ZORLADI . (ANIZ BOZMADA KULLANDIM).