Yayın biri yerine tam oturmamış, çıkacak sandık ama sonradan yaylara cırt attık, düşerse bulması zor olur.Kendinden yaylı olan modellere bakın alacak kişiler. Matris gibi sonradan takılan yaylı modellerin taşlı sert arazide arıza açma ihtimali çok yüksek. Bks tarımın makinesine bi bakın derim. Kaliteli ve sağlam.
Mf 6614ün altında yayları fırlayan matrisi gözlerimle gördüm. Herşey arıza yapar.Matris armoni ekipmanına arıza yaptırma ihtimaliniz belki olabilir ! Oda nasil olur asfalt yola çıkıp hızlı giderek ekipmanı yola birakarak[emoji4] veya taş ocağında kayaların üzerinde sürerek arıza yaptırabilirsiniz.
Onun dışında matris armoni ye arıza yaptıramazsınız...
Bence bağımsız yay sistemi olduğu için sorun olmayacaktır. Sıkışmada yaylar devreye girerek taşı boşa çıkartabilir diye düşünüyorum. Daha almadım ama aldığımda test sonuçlarını yazarım. Ağırlık bence ideal arkasındaki merdaneyi havada tutarsan ağırlığı daha fazla verecektir toprağa.Hayırlı olsun kurakta kavis sonda iken motoru ziplatabiliyor goble, birde en sevmediğim bazen büyük taşlar goblede diskler arasını sıkışıyor bu alette o tarz sorun olur mu, ağırlığı dışında güzel makine
Alttaki demir takozlardan çıkıyor.Yay sistemi nasil yerinden fırlıyor ilginç.
Ney seninkinin markası20 li 56 cm çap
Merdaneli 1140 kg.
Ustam şaşi farkı var agır şaşi normaş şaşi20 li 56 tas 960 kilo merdanesis 1260 kiloda merdaneli olarak biliyorum sizinki neden 1450 kilo anlayamadım
İskender arkadasın kullandıgıda 20 li 56 cm çapUstam şaşi farkı var agır şaşi normaş şaşi
Hocam senden küçük bir ricam olacak.
Fabrikayi bir ara görüş.daha detaylı bilgi almayı dene diye dusunuyorum.
Anladığım kadarı ile aşırı detaycı birisiniz.
Maşallah . Bu aleti iyi kötü hem burda hemde yakın cevremde kullananlar var büyük bir şikayet duymadım gormedim.
Zaten burada yazılabilecek olan şeyleri arkadaslarla birlikte yazdık
Bence firmayida bir arayın görüşün.sonuç olarak insallah karar verirsiniz.disk tiller satın alıp bizimle paylaşmanız dileğiyle saygı ve selamlar.