masseyin asil rengi 5455 fotolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: masseyin asil rengi 5455 fotolar

reklam link=topic=37518.msg319167#msg319167 date=1293561645' Alıntı:
saol . 110 lt ile 105 dekar yer 17li tiller çekti 3ün b si gazı köklediğim zaman 12 km ama ben 10km ile çektim. sizce yakıt nasıl bence normal çünkü büyük motor işine göre yakar *098*- alk-*s
abi çok değilmi alt tarafı 1oo dönüm tamam az değil ama biraz yakıtı fazla geldi sence normalmi dönüme 1 lt yakmış hergte 2 yi çok geçer o zaman sence nasıl

16469718020395533283910.jpg

nh__mf link=topic=37518.msg319439#msg319439 date=1293643808' Alıntı:
kardeşim bu trajktör benim dayım gilin faceye atmıştım ama kerem kütükoglu isimli reklam üye atmış bura ya bu fotolar benim yani

Bende konuyu kaç gündür takip ediyorum. Bakalım kim bu yorumu yapacak diye merakla bekliyordum. Tamda fotoğrafın sahibi sitemizdeymiş yorum ondan geldi. Bu fotoğraflar ilk olarak Facebook üzerinde Tarım Teknolojileri grubunda Firat Cihan isimli arkadaş tarafından paylaşıldı. Anladığım kadarıyla o kişide nh_mf nickli üyemizmiş. Şimdi bu fotoğrafların kendi fotoğrafı olduğunu idda edip paylaşan reklam nickli üyemizden cevap bekliyorum. Niye bu şekilde başkalarının fotoğraflarını alarak kendi traktörü gibi lanse etti açıklarsa seviniriz. Zaten konuyu kitleyeceğim. Fakat kendisinden açıklayıcı bir yorum ve özür bekliyoruz. Daha önce bu tarz olaylar sitemizde çok başımıza geldi. Birçok arkadaşımız böyle internetten bulduğu fotoğrafları kendi çekimi ve fotoğraflardaki traktör vb.. aracın kendisinin olduğunu idda ederek paylaştı. Tabi şöyle bir deyiş vardır. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar diye. Çok doğru bir deyiştir. Bu tarz davranan arkadaşlarımızın tüm yaptığı kandırmacalar en sonunda ortaya çıkmıştır. Gerekli cezalarıda almıştırlar. Bu konudada aynısı yaşanarak çok geçmeden gerçek ortaya çıktı. Lütfen böyle davranışlara yönelmeyelim. En sonunda gene siz küçük düşüyorsunuz....!!!

Arkadaşlar bu tarz şeylere hiç gerek yok,burada amacımız gösteriş yapmak veya zengin gözükmek değil,elimizde olan neyse onu paylaşmak.Burada bölge bölge bakıldığında zaten üç aşağı beş yukarı herkes aynı durumda.Lütfen bir daha tekrarlanmasın,daha önce de örnekleri oldu,gerçekten gerekli birşey değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...