Liste fiyatına takılmayın suanda 170 180 bin tl civarı td110 larBence almak isteyenler için uygun ancak ps ne oluyor hangi donanım paketi bi bilgim yok. Eğer çok boş veya eksik donanımlı model değilse bu fiyatlar piyasa şartlarına göre uygun.
Td110 liste fiyatı 250 bini geçmiş 5711 269 gayet uygun.
Aynen 12*12 4709 daki gibi hüsrana uğradım.Bu traktor 12x12 iler geri olan modeli. Dyna sanziman dehil. Mekanik sanziman.
Sanziman guzel bence cogu is icin yeterli problemsiz bi sanzimandir. Cok az beygir calar trsktorden.Aynen 12*12 4709 daki gibi hüsrana uğradım.
Jd 16*16 debriyajsız kullanıyorum, dayna 4 gibi, belki yeterli olabilir fakat, lazer de debriyajsız değişim bizim için olmazsa olmaz.örneğin motor yükte zorlandımı, bi vites düşersin rahatladımı artırırsın , bunu debriyaja basarak yaparsak arka toprak dolu motor kalkamaz yüksek viteste, bunun cazibesi hareket halindeyken bize kolaylık sağlaması.Sanziman guzel bence cogu is icin yeterli problemsiz bi sanzimandir. Cok az beygir calar trsktorden.
Liste fiyatına takılmayın suanda 170 180 bin tl civarı td110 lar
Daha tarlaya ayak basmamış 2018 ler var bayilardeBunuda 220 230 civarına alırsın bence. Yıl sonu geldi tüm bayiler 2019 modelleri ellerinden çıkarmak zorunda.
Edirne de kinden kastın Uzunköprü de olan ise, Uzunköprü de ki JD 6115 M Gelibolu ya satılmış.Bende aradığım jd yi bulamıyorum , bi edirnede var, bi kırıkkalede piyasadan 50000 fazla istiyor, iki senedir satamıyor, 5455 ler var onlarada yabancıyım bafradada yok gibi .çıkar elbet nasip.
2. el arabalar da öyle.Sahibinden.com da 2. El traktorlar uçmuş remen nezaman favorileri ilan eklesem ertesi gün yayından kalkıyor dün 1 tane tl80a baktım eskişehirden bugun satilmis 2005 model 96 bin liradi 5000 saat üzeri tl90 yok tl100 1 tane var oda 6000 saat civari 2. El traktorda kalmadı galiba piyasada
Aynen arkadaşım , çok durdu motor kaça satıldı çok merak ederim, tls li bulabilirsem iyi olur.ama bi jd kıtlığı var.evi bırakabilsem bi hafta gezsem bulurumda yalnızlık kötü şey heriş bana bakıyor.yılbaşında bi araba almıştım galericiyi 2 bin liraya ayağıma getirmiştim.traktörde böyle durum olmax.günü birlik amasya çorum bakınıyorum sıkıntı yok ,Edirne de kinden kastın Uzunköprü de olan ise, Uzunköprü de ki JD 6115 M Gelibolu ya satılmış.
Aynen arkadaşım , çok durdu motor kaça satıldı çok merak ederim, tls li bulabilirsem iyi olur.ama bi jd kıtlığı var.evi bırakabilsem bi hafta gezsem bulurumda yalnızlık kötü şey heriş bana bakıyor.yılbaşında bi araba almıştım galericiyi 2 bin liraya ayağıma getirmiştim.traktörde böyle durum olmax.günü birlik amasya çorum bakınıyorum sıkıntı yok ,
220 verirdim bafrada olsa idi.Sordum ama yanıt alamadım. En az 1.5 yıldan beri Galeri de duruyordu, sonunda satılmış.
TL si vardı yanlış görmediysem.
Bende aradığım jd yi bulamıyorum , bi edirnede var, bi kırıkkalede piyasadan 50000 fazla istiyor, iki senedir satamıyor, 5455 ler var onlarada yabancıyım bafradada yok gibi .çıkar elbet nasip.