Mecburen ufuk abi eski pompa sadece direksiyonu calistiriyordu.Pompa değişimi olmuş herhalde , doğru mudur Sertaç?
Mecburen ufuk abi eski pompa sadece direksiyonu calistiriyordu.Pompa değişimi olmuş herhalde , doğru mudur Sertaç?
Doğrudur , o zamanki dizayna göre yapılmış. Şimdi lift herşeye lazım. Köylerde Damperli araba çok çok nadirdi o yıllarda , şimdi herseyde lift varMecburen ufuk abi eski pompa sadece direksiyonu calistiriyordu.
Çok güzel olmuş , yeni motorlardan eksiği kalmamışBizimkide bile 6 tane var 6sida lazim olmadi ama illa olur diye yapmisken 4lu yaptim 2 tane vardi zaten 4 tane ekledimEkli dosyayı görüntüle 35150
Oyle sayilir 2 sene oldu kullaniyorum.Bi sorun cikmadi.Çok güzel olmuş , yeni motorlardan eksiği kalmamış
eline sağlık sertaç.Bizimkide bile 6 tane var 6sida lazim olmadi ama illa olur diye yapmisken 4lu yaptim 2 tane vardi zaten 4 tane ekledim
Nerden temin ettiniz acaba bendede 285s var ona yaptırmak istiyorum3000 tlye 265 e yaptim 1 ay once sistem gayet guzel calisiyor ama 135 e uyarmi bilemem Ekli dosyayı görüntüle 35139
Bildigim karadiyla pompa tandem pompa filtre sistemi nasil giden yagimi suzuyor basinctan dolayi filtrede sorun oluyormu bide beyin(damper valfi diye geciyor heralde) onun modeli markasi ne cevaplarsan sevinirim.3000 tlye 265 e yaptim 1 ay once sistem gayet guzel calisiyor ama 135 e uyarmi bilemem Ekli dosyayı görüntüle 35139