Evren bey ( isminiz evren di galiba) hayırlısı neyse o olsun hakkınızda.
İmkanınız varsa almışken 5700 serisini tercih edin .
Şimdiden hayırlı olsun .
Evet abi ismim evren benimde gönlüm 5700 serisinden yana hayırlısı neyse o olur inşallah
Evren bey ( isminiz evren di galiba) hayırlısı neyse o olsun hakkınızda.
İmkanınız varsa almışken 5700 serisini tercih edin .
Şimdiden hayırlı olsun .
Topragim
Bunlar son fiyatlar mi yoksa liste fiyatı mi
Son fiyatlar ama masaya oturalım biraz daha bişeyler olur denildi yani 5 en fazla 10 bin daha indirirler ama 10 bin bile biraz zor
Son fiyatlar ama masaya oturalım biraz daha bişeyler olur denildi yani 5 en fazla 10 bin daha indirirler ama 10 bin bile biraz zor
hangi siteden aldınız link atar mısınız diğer serilere de bakıcam
Massey Ferguson'un kendi sitesinde fiyatları mevcuttur.
baktım fakat bulamadım
Mobilden giriyorsanız çift tıklayın eğer sorun oluyorsa hangisine bakmak istiyorsanız ben atabilirim [emoji5]
Yazın Tekirdağ mf bayisi fuarda 200 bine traktörü verecekti farmall c serisi ile arasında 40.000 TL fark vardı pahalı diye almadık. Fakat casede iyi çıktı mesela yakıt iyi MF 3085 ten sonra 115c gerçekten konforlu ve güçlü fuarda uygun fiyata çok traktor satıldı.Dediğiniz fiyata veriyorsa hemen alalım 5450 takas var ama 10 bin fazla söylesin sorun yok Edirne'den kalkar gelirim bayiden bayiye çok değişiyor fiyatlar haklısınız mesela Edirne merkez bayisi ile ilçedeki karataş bayisi arasında en az 10 bin fiyat farkı oluyor Tekirdağlı üyeler sizin oradaki bayinin fiyatları nasıl tok satıcı mı? Yılbaşından sonra oradaki bayiye gidip fiyat alıcaz.
Aynen doğru bu şartlar ile traktör almak çok zor birden çok fazla zam geldi. Yaz ayında fiyatlar uygundu.Dönüme 750 kg buğday kg 90 krş tan satsan yaklaşık 300.000 m2 (300 dönüm), masraf dahil 400 dönüm yer ekmek lâzım 195 bin tl toplamak için.
Hesabı iç anadolu için yaparsak en az 2000 dekar ekmek lazımDönüme 750 kg buğday kg 90 krş tan satsan yaklaşık 300.000 m2 (300 dönüm), masraf dahil 400 dönüm yer ekmek lâzım 195 bin tl toplamak için.
2000 dekar bile yetmiyo yillik 1500 dekar yer ektik hesap uymadi yineHesabı iç anadolu için yaparsak en az 2000 dekar ekmek lazım
Bu yıl traktör ekipman eskimesini amortismanını hesaba katmadan 600 dekardan 10 bin kar kaldı geçen yıl 1000 dekardan 50-60 bin kar kaldı. Amortismanı ekleyince zarar ediyoz zatende moral bozmamak için hesaplamıyorum. Bizim en büyük sıkıntımız su. 250-300 kg alınca havalara uçuyoz 750 kg falan çok manyak rakamlar adam 300 dekar ekse bile çok rahat geçimini sağlar yatırım yapar o verimle.2000 dekar bile yetmiyo yillik 1500 dekar yer ektik hesap uymadi yine