MASSEY FERGUSON BAYİİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: MASSEY FERGUSON BAYİİ

bende 6445 in fiyatını sorcak ödemesi nasıl olacak kac yıl vade yaparsınız önden ne alırsınızz

liste fiyatını ancak buraya yazabilirim eğer bizim bölgemizde olsaydınız söyleyebilrim
Sonuçta fiyatlar bayi inisiyatifine kalmış bir şeydir, Bazı bayiler aza kanaat eder bazıları ise çok farklı fiyatlar isteyebiliyolar.
Siz alacak olursanız bayii ' nin verdiği fiyatı bana gönderin mesajla o zaman yardımcı olmaya çalışırım.

çerkezköyde üretilen 4415 serisi sadece dışarıya üretilen bir traktör serisi. ben araştırdım öğrendim. sizin massey bayisi olarak ta bunu bilmeniz gerekir diye düşündüm,yoksa benim ne masseyle nede sizinle bir problemim yok.

Doğrudur olabilir ama sonuçta 4415 hali hazırda türkiye ' deki massey fergusonun ürün gamında olmayan bir traktör onun için bu bilgiyi bilmemde gerek yok. Bütün traktör firmaları bunları yapıyorlar new holland, case john deere vs vs artık global bir dünyada yaşıyoruz. Üreticiler tabii ki maliyetleri düşürmek için bir çok yol arıyorlar bunun içinde her gittiği ülkede tak diye fabrika açamıyorlar tabii ki .

Mesela italyada agritalia diye bir fabrika var, neredeyse bütün traktörleri üretiyor bakabilirsiniz örnek olması açısında söyledim.

tabiki bu tür bir bilgiyi bilmene gerek olmayabilir ama bilgilenmenin de bir zararı olmaz.burası bir bilgi paylaşım sitesi, burada edindiğimiz bilgilerin hepsinin bize gerekli olanlar olduğunu düşünemeyiz. traktör dünyasındaki glabolleşmeyi biliyorum. mesela,burada üretilen nh ve case , italyadaki landini fabirkasında üretilen mc cormic, yine avusturya steyr da üretilen case,same deutz lamborgini vb.örnekleri çoğaltmak tabiki mümkün.4415 in çerkezköyde üretilldiğini bilmenin de kimseye zararı olmazki, yoksa gerçektende benim ne masseyle ne de kimseyle işim olmaz.

Yok tabiki olmaz da siz konunun başında sanki agconun türkiyedeki bütün massey fergusonları orada üretiliyormuş gibi lanse ettiğiniz için konu buralara kadar geldi, siz başta bilgi amaçlı söyleseydiniz bende tabiki bundan memnun olurdum, ben sizi düzeltince orada üretilmiyor türkiyeye satılan traktörler diyince etki-tepki olarak bak çerkezköyde 4415 üretiliyormuş dediniz neyse uzatmaya gerek yok, teşekkür ederim bilgi için.

haklısınız,belkide konuyu yanlış yorumlamanıza ben sebep olmuşumdur,dediğiniz gibi uzatmaya gerek yok, ben de teşekkür ederim.

biz bir tane mf 3625 kabinli 4 çeker aldık 3 ay oldu gelmedi tamam dışarıdan geliyor ithal mal ama yinede 3 ay çok değil mi

adamlarla her hafta konuşuyoruz haftaya gelecek şu güne gelecek diye yalan söleye söleye 3 ay oldu

abi biraz bastırın kardeşim böyle giderse ben bu motoru almam ya (günü sen söylersin) ya da almam de o zaman hızlanıyolar

Doğrudur şu anda bizim de 4 adet sattığımız var 3600 serisi için bugun sipariş verilen traktör tam 3 ay sonra teslimat yapabiliyorlar. Bizde her gün fabrikayı aramaktan artık gına geldi, ama talep çok fazla avrupadan bundan dolayı 2 tane pazarlığım bozuldu ama bayii olarakda bir yere kadar söyleyebiliyorsun bizde çok istiyoruz ama vermiyorlar.

biz istanbulu aradık bir parti mal dağıtıldı türkiyeye dedi doğru mu söylediler bize 2 aralıkta pazarlığı yaptık bekliyoruz bide traktör bayilerini bölge bölge yapmaları kötü biz mesela gidip ankaradan traktör alamıyoruz

3600 serisinin tek çeker kabinli resimleri varsa ,paylaşırmısınız

murat543 link=topic=39682.msg358194#msg358194 date=1299881681' Alıntı:
biz istanbulu aradık bir parti mal dağıtıldı türkiyeye dedi doğru mu söylediler bize 2 aralıkta pazarlığı yaptık bekliyoruz bide traktör bayilerini bölge bölge yapmaları kötü biz mesela gidip ankaradan traktör alamıyoruz

Bölge bölge yapmalarının hem kötü hemde iyi avantajları var aslında çiftçi için. Mesela bölgecilik olmasa, bu seferde diyelim siz gittiniz yakın bir ilden traktörü aldınız geldiniz, traktör arızalandığı zaman yine o bayinin servisine gitmek durumunda kalacaksınız bu sefer sizinle belki o kadar da iyi ilgilenmeyebilirler.E süreklide diğer ile gidip gelemeyeceğiniz için bu sefer sizin için sıkıntı olacaktır.

Öbür taraftan fiyatlar çok değişebiliyor, bazı bayiler çok yüksek fiyatlar çekebiliyorlar oradaki çiftcilerin ne suçu var bazı bayiler ise çok dip fiyat veriyorlar bu seferde diğer bayinin işin kırıyorlar, onun için aslında ikiside kötü:).

3600 serisi ise sürekli geliyor zaten ama bu gelen traktörler 3 ay önceden sipariş edilenler onun için siparişi olan bayiye veriyorlar stok ' la çalışmıyor AGCO firması tamamen sipariş usulu biz de hala bekliyoruz, inşallah bir a önce kavuşursunuz traktörünüze bu arada bu gelenler intercooler ve ağırlıklı gelecek o konuda şanslısınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...