Bu traktörün yazılım ayarı nh'ler jd'ler case'ler gibi gazladıkça gaz yemeye ayarlı değil
Daha çok yakıt ekonomisine yönelik yazılım ayarı yapılmış.6700 serisi 1300 gazla Max tork üretmeye başlıyor, 1700 1800 devirden sonra kesmeye başlıyor
Trakya bandırma gönen gibi çamurlu arazilerde hem yazılım ayarından dolayı hem de ağırlığından dolayı dezavantajı var.lahana, pırasa, çeltik gibi çamur ve bataklık arazilerde pek uygun bir traktör olduğunu düşünmüyorum
Ben bu traktörün aynısını Orta Anadolu'da kullanıyorum ve muazzam derecede memnunum
Yakıt ekonomisi olarak bu traktörün emsali yok, hatta bırakın kendi sınıfındaki rakiplerini,
pulluk, rotovatör, patlatma, çizel dahil tüm toprak ekipmanlarında deneme yaptım td110D'den bile az yakıyor
Uygun ekipman kullanmak önemli tabi
Pullukta td110 4lü düz 14inç aynalı, MF 5Lİ dönerli 16 inç aynalı kullanıyorum
Rotovatör c bıçak hisarlar td 265cm, MF 400CM kullanıyorum
çizel td110'da 9lu yaylı özdemir, MF 11li matris tip ile işçilik yapıyorum.hepsinde de daha az yakıyor
MF 6714s'nin konfor olarak tek emsali yeni jd 6000 serisi
Teknoloji olarak da tek emsali jd yeni 6000 serisi
Şanzıman ve shutlle kalitesi olarak emsali olduğunu düşünmüyorum
İkinci el piyasası olarak değerini en iyi koruyan traktör bence Avrupa MF serileri
Servis kalitesi olarak da muazzam. benim bulunduğum şehirle mi alakalı yoksa tüm Türkiye'de aynı durum mu var bilmiyorum.servisin ön kapısından giriyorum arka kapıdan çıkmadan tüm şikayetlerime çözüm sunmuş oluyorlar.kaç tane sıfır traktöre bindik böyle servis hizmeti görmedik.
Her çiftçinin, her arazinin farklı ihtiyaçları var
Mal alırken kötü özelliği görüp önyargılı olmak yerine, her açıdan düşünmek lazım.
Bu traktör ayağı ağır bir traktör ama bu kusurunun yanında çokça avantajı olan bir traktör
6700 ayağı ağır traktör eyvallah da
Yahu arkadaş 150 beygir makine kesilse ne olur kesilmese ne olur
1400 devirle 11li çizel çekiyorum, 4metre alabora çalıştırıyorum.1400 devirle pancar yerine çizel çeken traktör varsa söyleyin bilelim
Resimde gördüğünüz geçen sene pancar yeri sürümünden kalan izler.1400 gazla hem mazotu koklayıp hem 50 cm pancar anızı patlatan traktör varsa onu söyleyin
Ben epeyce gözlem yaparak bu makinede karar kıldım.
Konfor, yakıt, sağlamlık, servis hizmeti, teknolojik üstünlük ve ikinci el değeri açısından değerlendirmeler yaptım
Tr 6 serisi, case maxxum serisi, yeni jd 6000 serisi MF 5S serisi ve MF6700S serisi arasından eleyerek geldim
En son jd 6120m ve mf 6714s arasında kaldım
Ankara'da 2020 model hem jd6120m ve hem de MF6714s sahibi bir dostumun tavsiyesi üzerine 6714s'te karar kıldım
Cnh traktörlerinin bu traktöre göre tek üstün yanı ayağı tetik olması.bu devirde mazot alıp başını gitmişken 1 saat fazla çalışıp az mazot yakmayı tercih ederim
Sadece ayağı tetik diye tr6140 bundan iyidir demek biraz boş yorum olarak kalıyor.
Ayağı tetik diye cnh almak isteyen alır, herkesin tek kriteri komşunun traktörünü pullukta basmak değil.canı isteyen gitsin NH alsın ben kullandığım malın avantajlarını ve dezavantajlarını yazdım