Yırtık yerleri tekrar sardım fakat bantlamaya imkan olmadı istiflemeyi yapınca paketler arkada kalınca, olgunlaşma süresi hakkında 20 gün dediler bize. 20 gün erken mi sizce
İhtiyaç varsa 20 günde de açılır ama 30 günü tamamlamasını tavsiye ederim.
Yırtık yerleri tekrar sardım fakat bantlamaya imkan olmadı istiflemeyi yapınca paketler arkada kalınca, olgunlaşma süresi hakkında 20 gün dediler bize. 20 gün erken mi sizce
Usta dönüme kac paket çiktı?Arkadaşlar iyi forumlar 200 dönümü aşkın arpayı yeşile biçip paket yaptırdık, uygulamayı sizle paylaşmak istedim.. umarım beğenirsiniz, iyi seyirler herkese
https://youtu.be/Hz_Nm6Pczm8
Usta dönüme kac paket çiktı?
Usta sulama imkanım olsa acikcasi ryegras eker birkac kez bicerim ama benim maksadim sulama olmayan yerleri degerlendirmek sulama olmayan yerden senede bir defa bicimde 1.5 ton silaj alinirsa cok iyi. Altı kurtarmaz gibi siz ne diyorsunuz?yerine göre değişiyor mahsüle göre, 2 dönüme 1 tane, 1 dönüme 2 tane veren yerler oluyor. sulanmamış yerlerdi bizimki böyleydi sulanmış mahsülde dönüme 2 taneyi çok rahat geçirir
Usta sulama imkanım olsa acikcasi ryegras eker birkac kez bicerim ama benim maksadim sulama olmayan yerleri degerlendirmek sulama olmayan yerden senede bir defa bicimde 1.5 ton silaj alinirsa cok iyi. Altı kurtarmaz gibi siz ne diyorsunuz?