evet abi dogrudur üstünde as 950 motoru var
As950 ile aynı motora sahip olması biraz uzak ihtimal. Bu Traktör 180 bg lik perkins motora mı sahip?
evet abi dogrudur üstünde as 950 motoru var
Motor aynı gibi görünsede aynı gücü üretmezler, mesela Claas Dominatör 88 ve Medion 310 da ki Perkins de aynı, fakat tarımsal hizmet tipi olan motorun gücünü vermiyor.Silindri hacmi aynı olsada piston gramaj farkı var en küçük ayrıntı olarak.
As950 ile aynı motora sahip olması biraz uzak ihtimal. Bu Traktör 180 bg lik perkins motora mı sahip?
Aynı ebatlarda motora sahip olabilirler, fakat motorların karakteristik özellikleri farklı, buna en yakın örnek; forumdan bir arkadaş L 95 e 85-12 İveco motorunu uydurdu, fakat çekiş yok, bayılma sürekli, halbuki 85-12 nin motoru hp olarak L 95 ten yüksek, ama sınıfı farklı
Bu fiyata bu traktör. Çok ucuz değilmi.Çok temiz bir 6180 bu gün ilanlara düştü arayan arkadaş almadıysan bak derim yer tekirdağ fiyat 45.000
Sent from my iPhone using TrakKulüp
Turkiyede 90 larda sayili gelen avrupa traktorleri gibi haksiz yere piyasasi yok bunlarin..4255,L 95,M-160,110-90,TS 100,6180,6280 v.b..
Bizde hala şu durum hakim parçayı bakkalda bulayım ucuz olsun.konfor olmasın takayım bir vitese gideyim. Aman elektronik mi bozulursa ne yaparım.yok şu debriyajı 6 bine değiştirmiş ben binliraya değiştirdim. Ömründen gidiyor sol ayak sakat kalmış haberi yok. Aynı paraya şatıllı buçuklu traktör almak yerine levye değil hala 50 sene önceki şanzımanı kullanan traktörü alıyor adam iyi diye.ondan sonra vay kardeşim yabancı traktörler pahalı alamıyoruz. Bu kafayla daha bi 30 sene alamayız.Evet aynen gri gövde 80-66 ile buçuklu L95 arasında fiyat farkı çok az. Oysaki L95 iki 80-66 ya bedel. Piyasayı traktörden anlamayanlar oluşturuyor saçma sapan bir durum.
Bizde hala şu durum hakim parçayı bakkalda bulayım ucuz olsun.konfor olmasın takayım bir vitese gideyim. Aman elektronik mi bozulursa ne yaparım.yok şu debriyajı 6 bine değiştirmiş ben binliraya değiştirdim. Ömründen gidiyor sol ayak sakat kalmış haberi yok. Aynı paraya şatıllı buçuklu traktör almak yerine levye değil hala 50 sene önceki şanzımanı kullanan traktörü alıyor adam iyi diye.ondan sonra vay kardeşim yabancı traktörler pahalı alamıyoruz. Bu kafayla daha bi 30 sene alamayız.
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
satılık massey ferguson 4255 var mı hocamBizim burda vardı o zamanlar yeni almışlardı pek memnun kalmadılar. Tarla sürerken enteresandır arka lastiklerini yardı. Sonra TM175 aldılar yerine aldıklarına bin pişman oldular. Arızası pek bol oldu. 3 sene önce Valtra T161 aldılar şimdi aradığımızı bulduk diyorlar. 4255 ile bunların çekisi beğenilmedi bizim burda.
Toprak işleme ve taşımada 7 sınıfında seri sonu traktör tercih etmemiz gerekiyor. T7040, Lazer çekmede, kuyruk mili aktifken 180 hp boostlu (+35 hp dahil) , New Holland genelde kaportaya boost lu (ek güç arttırımlı) sayıları yazıyor.Tm serisi Fiatagri M160 tipi fiat iveco motorya ondan iyi..7040 ford motor oda guclu ama neden cekemiyor anlamadim..