1 euro 1 tl olunca alırım bi fendt mf yoksa videoyu izleyipte hayal etmeyelim
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Sıfır mı aldınız? Daha bir iki hafta önce 2.eli 800 gibiydi.Üç gün önce ,Efficient paket 5s.135 aldık ,830.000 liraya anlaştık . Yukarıdaki fiyatları görünce şaşırdım .
Teşekkür ederim .Daha iyileri sizlerin de olsun . Evet sıfır aldık . Hatta Ceyhan bayiinde exclusive paket varmış ,920.000 pazarlıklı fiyat verdi .Hayırlı olsun güle güle kullanın. Sıfır mı aldınız? Daha bir iki hafta önce 2.eli 800 gibiydi.
Hayırlı olsun kullanıcı yorum ve sahada video fotaraf bekliyoruzÜç gün önce ,Efficient paket 5s.135 aldık ,830.000 liraya anlaştık . Yukarıdaki fiyatları görünce şaşırdım .
Teşekkür ederim .Hayırlı olsun kullanıcı yorum ve sahada video fotaraf bekliyoruz
Teşekkür ederim .Hayırlı olsun.
Allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin.
İyi günlerde gülerek kullanın.
Hayırlı uğurlu olsun.Üç gün önce ,Efficient paket 5s.135 aldık ,830.000 liraya anlaştık . Yukarıdaki fiyatları görünce şaşırdım .
Milletin birbirini düzme sevdası geçmeyecek galibaTeşekkür ederim .Daha iyileri sizlerin de olsun . Evet sıfır aldık . Hatta Ceyhan bayiinde exclusive paket varmış ,920.000 pazarlıklı fiyat verdi .
Hayırlısı olsunÜç gün önce ,Efficient paket 5s.135 aldık ,830.000 liraya anlaştık . Yukarıdaki fiyatları görünce şaşırdım .
Baştaki liste fiyatını göz önüne alarak , kendi traktörüne o fiyatı istemiş galiba .
Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana... Euro 20 TL üzeriBiz anca bakarız zaten, euro 11 lira...
Öncelikle ve baştan yazayım,yerel ve küresel marka karşılaştırma derdinde değiliz.Zaten mümkün olamaz.Ancak,
Pnömatik römork freni :4500 euro (bunun için kompresör,kabin içi- dışı tesisat, spiral hortumlar takılması gerek)
Sesli geri vites uyarısı:110 euro
Ön ağırlıklar :1400 euro
Arka teker ağırlıkları (bizde ön ve arka tekerlerde) : 1700 euro
LED çalışma ve yol lambaları:1500 euro
Hidrolik orta kol :330 euro
Kabin süspansiyonu: isteğe bağlı (parası belli değil)
Arka kaldırma kolunda hidrolik kumanda: Zaten parasını vereyim desen,istesende yok
TIR tipi orta çeki kancası :yok
Bütün bunlar üzerinde ve olmayanlarda takılı olarak yaklaşık dörtte bir fiyatına (27500) euroya 110 HP traktör almışım.Adam 90000 euroya çıplak boş traktör satıyor,binilir hale getirmek için 10000 euro ek para veriyorsun.
Ahh,Zeynep hanım fabrikan ve sen elbirliği ile .... edilmeseydiniz, vizyonunla Landini olma yolundaydın(motor ve şanzımanı dışardan temin eden ama dünyaca tanınır olan üretici anlamında ) .
Kesinlikle doğru.Zaten küresel bir markanın fiyat konusunun altına yerel marka güzellemesi yapmak değil amacım.Hocam yerli ile ithal arasındaki fark yalnız yazdığınız ekstra aksesuarlar değil.Kalite algısı çok farklı.Bunu 2 adet ithal mf 1 adet erkunt sahibi olarak söylüyorum.
Kesinlikle doğru.Zaten küresel bir markanın fiyat konusunun altına yerel marka güzellemesi yapmak değil amacım.
Motoru kendi grubunun patentinde (agcopower), şanzımanı kendi patentinde (Dyna) .
Ama eline kağıt kalem alıp p.y hesabı gibi hidrolik orta kol, lamba,ağırlık yazmak nedir?Orta kolun ucu kanca kol diye belirtmiş, yok birde delikli olacaktı.8-10 yıl önce bir arkadaş 6460 almıştı.Sonradan ön-arka teker ağırlıkları taktı, sebebini sordum.Traktör dengeli değil, tarlada geziyor,yan sanayi bulup taktık dedi.Altı ton kaldırma kapasiteli traktöre ön ağırlık taktım diye 1400 euro yazıyorsun, yok birde takmasaydın.Ekonomi olsun diye bizimkiler teker ağırlığı almamışlar, almak zorunda kaldılar, demekki bu olmazsa olmaz bir parça, aksesuar değil.6460 ın hidrolik arızası ile (defalarca) başedemeyip sattılar.Şimdi 5713S ve 5S135 leri var, siyah 5S105 e de yazılmışlar.Ben olsam ortalığı ayağa kaldırırm ,bu kadar para vermişim, nasıl böyle hidrolik arızası olabilir diye.Diğer komşunun 7000 serisi (siyah),5S135,5450,5430,260G var.İşte bu kalite algısı.
Ayrıca bilirsiniz, Çorum-Amasya-Tokat MF'nin Türkiyedeki ağırlık merkezlerindendir.