Saolun. Kantar ölçümü değilmi sizin ki5450 önde 8 ağırlık arkada 2 şerden 4 ağırlıkla 4920-4940 geliyor.55 daha uzun daha iri 5 tondan fazladır.
Sent from my SM-A500F using TrakKulüp mobile app
Saolun. Kantar ölçümü değilmi sizin ki5450 önde 8 ağırlık arkada 2 şerden 4 ağırlıkla 4920-4940 geliyor.55 daha uzun daha iri 5 tondan fazladır.
Saol kardeşim olursa yazarım burdanAynen 20kg hassasiyetli kantarda ful dolu depo ile ölçüldü.
Sizde 55 i tartırıp paylaşırsanız güzel olur bende merak ettim şimdi
6/12 numara pulluk çekiyorum 3d vitesindeHayırlı olsun arkadaşta var yakıtı biraz yüksek,tarlada fena değilde ara işte yakıyor. Güzel çekiş var. 5/14 pulluk takıyor
6/12 numara pulluk çekiyorum 3d vitesinde
18 kmh üstüne cikinca 4 cekerden çıktığı için 15 kmh ile gidiyordum
Deneyeceğim sağolunEğer 15 km nin üzerinde birkez daha düğmeye basarsanız sürekli 4 çekere geçecektir
18 kmh üstüne cikinca 4 cekerden çıktığı için 15 kmh ile gidiyordum
30-40 cm arası sürüyorumÇift sürümünde derinlikte önemli 15 cm ye sürmekte var 40cm ye sürmekte var.
30-40 cm arası sürüyorum
Yazılım için kaç tl verdiniz. Yakıta etkisi oldumu peki. Ben orjinallikten yanayım bi zararı olurmu acaba sisteme sonuçta elektronik bi çok yeriBiz yazılım artırdık o yüzden olsa gerek. Traktörde boğulma falan olmuyor zorlandığı zaman en fazla olduğu yerde patinaj yapıyor.