Aha benim traktörde matrislerle böyle gidiyodu çapraz
Her bölge farklı tabi , videoda ne amaçli çekiyorlar bilmiyorumAnıza disk tiller çekiminin faydası nedir? Bizim bölgede anız ya pulluk yada patlatma ile işlenir. Bunu ilk defa gördüm
Bizim buralarda da anız a ekilecek ürüne göre sürüm yapılır. Genelde şeker pancarı için pulluk diğer ürünler için de goble ve patlatma ile sürüm yapılır.Anıza disk tiller çekiminin faydası nedir? Bizim bölgede anız ya pulluk yada patlatma ile işlenir. Bunu ilk defa gördüm
Hiç anlamıyorum tikler yada goble kullanımını gereksiz masraf gereksiz yakıt. Teknoloji var ama çifçi imkansızlık nedeniyle halen 1970 yıllarında ki gibi işleniyor bizdeki goble 5 yıldır yatıyor başkaları kullanıyor.
Goble cukurovada olmazsa olmaz alettir herkeste bulunur neden gereksiz olsun kiHiç anlamıyorum tikler yada goble kullanımını gereksiz masraf gereksiz yakıt. Teknoloji var ama çifçi imkansızlık nedeniyle halen 1970 yıllarında ki gibi işleniyor bizdeki goble 5 yıldır yatıyor başkaları kullanıyor.
Kışın otlu yeri sürmek dışında bir işe yaramıyor kışın patatese kiraya veriyoruz onada gerek kalmadı. Bunun yerine daha iyi ekipman alınabilir sap parçalama yada rotovatör alınabilir. Daha kullanışlı.Goble cukurovada olmazsa olmaz alettir herkeste bulunur neden gereksiz olsun ki
Dip kazan, kültivatör, rotovatör, tapanSizin kullandığonız ekipmanlar hangileridir?