Massey Ferguson 5440 Kamera Sistemi

hmm aynen kafana göre modifiye edersin traktörü erkunttamı çalışıosun usta

Böyle giderse zor planladığım düşündüğüm şeyleri burada arkadaşlar yapıp takıyor bende seviniyorum ama bizim gidip yapacak vaktimiz yok.

Ayrıca birçok kişi beni Erkunt Traktörde çalışıyor sanıyor Erkuntta çalışmıyorum, Erkunta yılda 1-2 gider gelirim o ayrı ;)

0aa882966386a251df72f2ab0b679a8c.jpg

Sent from my iPhone using TrakKulüp

Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır bu sistemi düşünüyorum ama bilen yapan yada uygulayan birini bulamadım traktorlerine böyle sistem kuran varsa biraz bilgi verse nerden nasıl maliyeti gibi teşekkür ederim

TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır bu sistemi düşünüyorum ama bilen yapan yada uygulayan birini bulamadım traktorlerine böyle sistem kuran varsa biraz bilgi verse nerden nasıl maliyeti gibi teşekkür ederim

TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben internetten sipariş verdim hepsini maliyete gelince 4 kameralı sistem 600-700 arası degişir monitör ile birlikteki fiyatı...tamamen alacagın kameraların özellıgıne baglı fiyat ortalaması

Bluetoothlu kameralar var o da iyi cekmiyor ben kabin uzerine 20 cm bi boru ekleyip onun uzerine kamera koymayi dusunuyorum bu sayede kamera yuksekte durur ve romorkun arkasni gorurum

Bluetoothlu kameralar var o da iyi cekmiyor ben kabin uzerine 20 cm bi boru ekleyip onun uzerine kamera koymayi dusunuyorum bu sayede kamera yuksekte durur ve romorkun arkasni gorurum

evet kabin uzerı kamera koydugun zaman arkayı çok net görürsün zaten
benım gezer kameradakı kullanma amacım mibzer içindeki tohum durumu görmek
söyle bir taslak hazırladım
bu şekilde kullanmak için gezer kamera istiyorum
4 (1).JPG

Olabilir o da mantikli yada kablo uzun tut normal kamerayi o zaman sabitle mibzer yokken yine traktore bagla

traktörde zaten 3 adet sabit kamera olucak yaptıgım sistemde
ön kamera - arka kamera - kabin içi kamera bunlar sabit
gezer kamera içinde kabinin arkasına bi tane kamera çıkış kablosu bırakacam lazım oldugunda 4cü gezer kamerayı o kabloya takıp istedigim ekipman uzerıne koycam
sabit kameraları sürekli söküp takmamak için

Son düzenleme:

Bu sistemi Ercan abi paylaşmış saolsun Around View Teknolojisini
TEŞEKÜR EDİYORUM KENDİSİNE BİLGİLENDİRMEDEN DOLAYI
Erkuntta 3500 TLye opsiyonel olarak geliyormuş maliyeti 500-600 TL olan sistem
tabiki buda pazarlama teknigi olarak çıkıyor karşımıza
ama kamera yerleri ve monitör konumlandırması olarak
amatör bir iş çıkarmışlar bence,
4 kamerayıda Kabin üzerine monte ederek daha geniş görüş açısı elde edinilebilir ve kameralar bu şekilde kabin üzerinde kamufle edilmiş olurdu
umarım ileride bu sistemi düzelterek profesyonel bir arge ile çıkarlar karşımıza

1.jpg
yan.JPG
önn.JPG
arka.JPG

[video=youtube;35jgkdK3tys]https://www.youtube.com/watch?v=35jgkdK3tys[/video]

Son düzenleme: