Ynt: massey ferguson 5410 ve new holland td110d çekişme(tamam kavga çıkmasın)
Abi ne desek suç oluyor valla. Marka gözlüğü taktığımız yok umarım sizde sadece Mf nin tarlada az yaktığı diğer traktörlerin çok yaktığı kanısından vazgeçersiniz çünkü arkadaşımızın biri hemen konuyu tarlaya getirmiş. Ya abi Allah aşkına utanmasalar tarlaya yarım depo ile gittim 30 dönüm sürdüm geldim ki depo fullenmiş diyecekler Duygularım kabarmadı kabarsaydı zaten 265 derdim 285 derdimhistoryman link=topic=81882.msg972771#msg972771 date=1424284967' Alıntı:Fahri birinin 16 yaktığı yerde diğerinin yaklaşık iki katını 30 litreyi yakması sence mantıklı mı 3-5 markadan bağımısız çok kısa bir düşün ve marka gözlüğünü çıkar yaz buraya bak söz konusu olan 265-285 te değil ki senin duyguların tekrar kabardı
He abi sen haklsın ben fanatiğim hatta geri zekalıyım niye biliyor musun? Çünkü elimdeki tt55 4wd yi satsam iki tane 285 alırım kapıya koyarım ama geri zekalıyım işte bu tt55 çok yakıyor sürekli kronik sorunlar çıkartıyor çekişinden memnun değilim ama fanatik olduğum için satmıyorum ve bir tane motoru iki tane ile değiştirmiyorum... Haklısınız abilerim ne desek fanatik oluyoruz... Sizinkiler söyledikleriniz yada düşünceleriniz eksiksiz tam ve doğru iken bizimkisi fanatiklik işte ne yaparsın bizi de böyle idare edin be abi...Tumosan66 link=topic=81882.msg972780#msg972780 date=1424285633' Alıntı:Napsin adam cani cok yanmis mf den yana baskalarida yanmasin diye yaziyo, sizde hemen kotu niyetli yaklasiyosunuz cok ayip. Ne fanatikligi