Selamun aleyküm ne zamandir aktif değildim önümüzdeki sezon icin pancar aycicegi mısır yerlerinin hazırlığıni yaparken çektiğim videolardan bi kolaj hazırladım. Iyi seyirler..
https://youtu.be/9lHN6DbFspU
https://youtu.be/9lHN6DbFspU
Teşekkürlerr [emoji4]Güzel paylaşım maşşallah 5410 güzel çekiyor
Eyvallah cok sağolasınŞu tarlaya bak bee Böyle tarlaya böyle traktör kurban olsun
Teşekkürler sağolasın intercool var traktör de pompa ayari biraz dengesiz bahar çiftlerinde bi daha baktircaz bakalim suan 2 civarında yakıyorKolay gelsin 5410 un arkasina kirmizi pulluk cok.yakismis. pullukta yakiti nasil 5410 un
Sağolasın allah razi olsunkolay gelsin bereketli olsun.
maşallah.
1.5. 2 litre arasi 75hp icin normal bir yakit. Pompa ayari yaptiracak iseniz guc artirimida yaptirin 5400 un kasasi 75hp icin biraz agir kaliyor. 90 hp.ustu icin cok ideal.Teşekkürler sağolasın intercool var traktör de pompa ayari biraz dengesiz bahar çiftlerinde bi daha baktircaz bakalim suan 2 civarında yakıyor
Öyle yaptirdik zaten yakita bindi bu seferde yerine gore 2 ile 2.5 lt arası değişiyor çekiş hosumuza gidiyo tabi ama yakitta biraz sıkıntı oluyor işte1.5. 2 litre arasi 75hp icin normal bir yakit. Pompa ayari yaptiracak iseniz guc artirimida yaptirin 5400 un kasasi 75hp icin biraz agir kaliyor. 90 hp.ustu icin cok ideal.
Buyuk bir ekipman takip denediniz mi 4 lu deilde 5 li pulluk.ile surup bir olcum yapin. Yakit degerleri belki dusebilirÖyle yaptirdik zaten yakita bindi bu seferde yerine gore 2 ile 2.5 lt arası değişiyor çekiş hosumuza gidiyo tabi ama yakitta biraz sıkıntı oluyor işte
Hay yasa valla dogru söze ne denir öyle tabi haklısın 5 li denemedim hiç 4 lu 12 numara suan 14 e cekmeyi dusunuyoruz sadece bakalim nasil olacakBuyuk bir ekipman takip denediniz mi 4 lu deilde 5 li pulluk.ile surup bir olcum yapin. Yakit degerleri belki dusebilir
Cok da deil 2 2.5 yeterki cekisin.memnun etsin tosbaga gidip 1.5 yakacagina kosarak gitsin 2.5 yaksin. Eskiler bosuna dememis aslan besleyen yemine katlanir diye [emoji1][emoji1]