Massey Ferguson 4255

Hayırlı olsun 5700 mü yosa 5700 s mi ve de traktörden yakıt çekiş konfor sağlamlık bakımından memnunmusunuz

Teşekkürler daha iyisi sizin olsun.5713s daha 80 saat oldu tam anlamıyla yorum yapmam doğru olmaz ilk gözlemlerimi sorarsan 5 li 16 inc pulluk ile mısır yerinde 2-2.5 litre arası yaktı.anızlarda ortalama 1.7 yaktı.Genel olarak çekişi iyi yanlız 6lı pulluk için ideal değil şase kısa düz arazide sorun olacağını sanmıyorum gayet iyi çekişi var konfor dersen muazzam.sağlamlık için birşey diyemiycem ama massey kalitesine güvenebilirsiniz pişman etmez

• Beğen
Tepkiler: ziyaretci01
massey 4255 in piyasası 50 ile 70.000 tl arası. sahıbındende 80000-95000 tl arası var ama aylardır duruyor satamıyorlar. inatla cok para ıstıyorlar. piyasasının ustu 80bın ve uzeri fiyatlar
Yurtdışında 100 bin lira piyasası 4255 6180 böyle gidiyor
Screenshot_20200103-180901.jpg
Screenshot_20200103-180829.jpg

Traktör fiyatları yükselmiş, jdye hiç yanaşılmıyor.
2. el otomobil fiyatları da traktor fiyatları da acayip yükseldi. Belki 2-3 ay sonra biraz daha düşer.
Konumuzla ilgili değil ama bir örnek vermek ıstiyorum, az önce haberlerde izledim. Sonuçta piyasada fiyatı arz talep belirliyor.

Ihale usulüyle 1.010.000 tl ye satışa çıkarılan trüf mantarı alici çıkmayınca fiyatı 18.000 TL ye düşmüş.

• Beğen
Tepkiler: ziyaretci01
Tabiki piyasanın alım gücüde önemli ama , sıfır fiyatları arttıkça ikinci el de artacak .millet alıyor kredi var geçen yıldan bu yıla traktörler uçmuş.kredide bu ikinciel traktör piyasasını yükseltiyor.galericiler, şu motora bu kadar kredi çıkıyor diye fahiş fiyat istiyor.

Tabiki piyasanın alım gücüde önemli ama , sıfır fiyatları arttıkça ikinci el de artacak .millet alıyor kredi var geçen yıldan bu yıla traktörler uçmuş.kredide bu ikinciel traktör piyasasını yükseltiyor.galericiler, şu motora bu kadar kredi çıkıyor diye fahiş fiyat istiyor.
Bence şuan kredi ler düşük traktör veya araba ev almak için çok uygun zaman krizden önce son fırsat gibi geliyor bana ben Türkiye de olsam borclanirim çünkü paranın değeri düşecek

• Beğen
Tepkiler: wallace22
Yurtdışında 100 bin lira piyasası 4255 6180 böyle gidiyorEkli dosyayı görüntüle 43927Ekli dosyayı görüntüle 43928
ustam baktıgın 4255 kepçeli. bizim ulkemızde sadece kepceye 20 ile 40 bın tl arasında fıyat ıstıyorlar.bu fıyatı dustugunde 60/80 bın tl bandına gelır kı suan bızdekıler en az 90bın tl en yuksek 116 bın tl ıstıyorlar massey 4255 için. 25 yasında ve artık parcaları bıle uretılmeyen traktorler ıcın bu fıyatlar yuksek hemde cok yuksek.. ben 40bın lıraya cat428c beko loder kazıcı yukleyıcılı kepce aldım. bu arada 60a yakın 4255 aldım hıc bırıne 70 bınden fazla para vermedım. yurtdısıyla kıyaslama yapıyorsun ama orda 150hp uzerı traktorler turkyedekılerın yarı parasına satılıyor. yurtdısında dusuk beygırlı traktorler pahalı, yuksek beygırlı traktorler ucuz. konuyla alakalı degıl ama gectıgımız haftasonu yunanıstandaydım 1,800 euro ya cıtroen c3 satılıyordu 2015 model.bırde turkıyeyle kıyasla ıstersen fıyatları. dıyecegım o ki yurtdısıyla kıyaslama yapmak boş iş. kendı ulkemızdekı fıyatlara bakmak lazım

ustam baktıgın 4255 kepçeli. bizim ulkemızde sadece kepceye 20 ile 40 bın tl arasında fıyat ıstıyorlar.bu fıyatı dustugunde 60/80 bın tl bandına gelır kı suan bızdekıler en az 90bın tl en yuksek 116 bın tl ıstıyorlar massey 4255 için. 25 yasında ve artık parcaları bıle uretılmeyen traktorler ıcın bu fıyatlar yuksek hemde cok yuksek.. ben 40bın lıraya cat428c beko loder kazıcı yukleyıcılı kepce aldım. bu arada 60a yakın 4255 aldım hıc bırıne 70 bınden fazla para vermedım. yurtdısıyla kıyaslama yapıyorsun ama orda 150hp uzerı traktorler turkyedekılerın yarı parasına satılıyor. yurtdısında dusuk beygırlı traktorler pahalı, yuksek beygırlı traktorler ucuz. konuyla alakalı degıl ama gectıgımız haftasonu yunanıstandaydım 1,800 euro ya cıtroen c3 satılıyordu 2015 model.bırde turkıyeyle kıyasla ıstersen fıyatları. dıyecegım o ki yurtdısıyla kıyaslama yapmak boş iş. kendı ulkemızdekı fıyatlara bakmak lazım
Ben zaten yurtdışında yaşıyorum kepçeli olan 120 bin civarında yapıyor kepçeyi çıkar yine 100 bin kalır arada yine 20 30 arası kar kalır şuan Türkiye den çok fazla 2 el traktör geliyor buraya madem 25 30 yıllık traktör parçası bile yok sen neden alıyorsun demek ki kâr var satış var bende devam li Yunanistan a gidiyorum Bulgaristan da arabalar daha ucuz

4255 in altyapısı yerli 12+4 mflerle tamamen farklı mı? Yoksa aynı mı. Yani arıza açtığında parça usta durumu ne oluyor.? Eğer parçası bulunuyorsa neden tutulmuyor.

farklı 4 ana vites 3 tane de l m h takviyesi var.Ustada sıkıntı yok 398 mf motoru ile aynı sadece şanzıma farklı var.tutulmuyor diye birşey yok 98 ve 99 yıllarında giriş olduğu için 1400 küsür adet olması lazım yani az