MASSEY FERGUSON 3.075 VS ERKUNT 80

Ynt: MASSEY FERGUSON 3.075 VS ERKUNT 80

yaw bazen düşünüyorumda çekiştirmeyi boşverin traktörün iyi olanı rampalarda köpek eniği gibi olmadımı inişlerde kuş gibi olmadımı bide çiffte iyiyse isterse bin kere çekilsin.. traktör bu yaw eğlence işi deil sen bunla tarlanı sürüp kaldırıp para kazancan çekse nolur çekmese nolur...

mf bayılmaz bayılmaz diyorsunuzda bu mf ne böyle ya.böyle yaparak kullandığınız mf yi kötülüyorsunuz.mf öyle bir bayılır ki.o balon lastiklerle tutunma çok güzel olurmuş.ya Allah aşkına nasıl balon lastikle tutunma iyi oluyor.motor kendini toparlayamıyor.anlayın artık bunu ya.arkadaşlar 2 traktöründe bg güçleri eşit.yok mf ci yüksek viteste asılmış yok o olmuş.madem sizler kendi aranızda tartışyorsunuz gerçeği öğrenmek için geçin motorlara girin tarlalara çekin videoya görün bizede gösterin.arkadaşlar her motor iyidir.kullananın alışkanlığına göre iyilik görecelidir.MFler hakikatten patinaj yapan motordur.ama kullananlar ona alışmıştır.böyle körü körünede marka taraftarlığı yapmayalım.AYRICA BİR ÖNCEKİ MESAJIMDA TRAKKLÜP KURALLARINA AYKIRI KELİME KULLANMIŞIM.HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM.

doganbey1 link=topic=874.msg243081#msg243081 date=1263951213' Alıntı:
mf bayılmaz bayılmaz diyorsunuzda bu mf ne böyle ya.böyle yaparak kullandığınız mf yi kötülüyorsunuz.mf öyle bir bayılır ki.o balon lastiklerle tutunma çok güzel olurmuş.ya Allah aşkına nasıl balon lastikle tutunma iyi oluyor.motor kendini toparlayamıyor.anlayın artık bunu ya.arkadaşlar 2 traktöründe bg güçleri eşit.yok mf ci yüksek viteste asılmış yok o olmuş.madem sizler kendi aranızda tartışyorsunuz gerçeği öğrenmek için geçin motorlara girin tarlalara çekin videoya görün bizede gösterin.arkadaşlar her motor iyidir.kullananın alışkanlığına göre iyilik görecelidir.MFler hakikatten patinaj yapan motordur.ama kullananlar ona alışmıştır.böyle körü körünede marka taraftarlığı yapmayalım.AYRICA BİR ÖNCEKİ MESAJIMDA TRAKKLÜP KURALLARINA AYKIRI KELİME KULLANMIŞIM.HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM.
ok-*-s ok-*-s ok-*-s

3075d erkunt karşılaştırılırmı 3075d deutz motoru var erkunt nası kafa tutacak beygir önemli deyil ağırlık önemli

arkadaslar bende 285 s vardı kım dıyor bayılmaz dıye bazen sınır olurdum bayılıyo asılmıyo dıye patınajda cok cekıyo hele kı tarlayı nadastan sonra ılk tırmık cekeceksen vay halıne kotulemıyorum traktoru yaptıklarını anlatıyorum cok ekmegını yedım mf nın ama ekmegı yenmıstı artık degısım zamanı geldıgı ıcın de erkunt aldım rampada buda bayılıyo yuksek vıteste yalan degıl

3075d link=topic=874.msg243587#msg243587 date=1264079164' Alıntı:
BU 3075de bişimi war yoksa sürendemi bişi war alla alla ben servet 80liqi köpek gibi sürükledim lastikleri yanacaktı neredeysee

koy video nu görelim nasıl surudugunu böle yazmakla olmuyor.. :)

o lastikleri yanan sen olma sakın konşmak ne kolay koyda görelim varmı bitane gördün mü gören varmı hiç erkuntun massseye yenildiği bir video yada şahit olan varmı ama mantıklı şartlar altında varsa solesin bilelim...

Ynt: : MASSEY FERGUSON 3.075 VS ERKUNT 80

masseysuper90 link=topic=874.msg7130#msg7130 date=1201974609' Alıntı:
285 liğin bayıldığını gören varmı hiç arkadaşlar.Yakar çeker ama bayılmaz.Şanzıman+motor ve diferansiyalda süper bir uyum var. Varsın çok yaksın değil mi ama..............................
285 in motor hacmi yüksek ve o yüzden yakar ama motor hacmi yüksek olan motorda bayılmaz ama 285 in arkası hafif oldugu için motoruda cok yormaz başlar patinaja yere tutunamaz o yüzden sewmem ben 285 i

ceya023 link=topic=874.msg246168#msg246168 date=1264794216' Alıntı:
koy video nu görelim nasıl surudugunu böle yazmakla olmuyor.. :)
niye sürüklemeyezmi yavuz sende cok iyi biliyorsunkı 3075 80 li sürür burdakı vıdyodanda belli adam 3075şin agırlılarını sokmus erkunta saman toplama makınası takılı o halde 3075 cakıyo ama üstündeki şöför bile 3075şin cekilmesiicin ugrasıyo :)

68cerran68 link=topic=874.msg337386#msg337386 date=1297156848' Alıntı:
niye sürüklemeyezmi yavuz sende cok iyi biliyorsunkı 3075 80 li sürür burdakı vıdyodanda belli adam 3075şin agırlılarını sokmus erkunta saman toplama makınası takılı o halde 3075 cakıyo ama üstündeki şöför bile 3075şin cekilmesiicin ugrasıyo :)
lafta her traktör sürükler.. takıp deneyin.. servet öle kolay sürüklenecek traktör degil.. ilk cıktıgında ankarada mf bayileri dayanamayıp erkuntun bi traktörünü yakmışlardı....mfler erkuntla aynı güçte başedemez ben görmedim daha.. 3075 yok bizim burada hiç kullanmadım bilmiyorum...ama nimet70 le gold lar yada 265ler i de bırak 285 bile baş edemiyor.. erkunt patinajsız bi traktör iyi asılıyor.. ben gözümle görmeden inanmam.. erkunt guzel traktör yiğidi öldüründe hakkını verin..

ceya023 link=topic=874.msg338343#msg338343 date=1297296956' Alıntı:
lafta her traktör sürükler.. takıp deneyin.. servet öle kolay sürüklenecek traktör degil.. ilk cıktıgında ankarada mf bayileri dayanamayıp erkuntun bi traktörünü yakmışlardı....mfler erkuntla aynı güçte başedemez ben görmedim daha.. 3075 yok bizim burada hiç kullanmadım bilmiyorum...ama nimet70 le gold lar yada 265ler i de bırak 285 bile baş edemiyor.. erkunt patinajsız bi traktör iyi asılıyor.. ben gözümle görmeden inanmam.. erkunt guzel traktör yiğidi öldüründe hakkını verin..
yavuz aksarayda yok servet olsa cekiştırecemde bulamadım serviside oysa sanıyide benım dukkanın arkasında en kısa zamanda bulursam sana vidyosunu atacam taktıksan sonra

yasin köse sana söyleyecek söz yok gerçekten ne söylesem kırıcı olur ama yaptığın yorumlar anlamsız deli saçması ha yorumların bir işe yarıyor oda beni sinirlendirmek helal olsun kardeş sana valla