Massey Ferguson 185 İngiliz

Ynt: Massey Ferguson 185 İngiliz

köşeli arka akslar köşeli öyle hatırlıyorum en azından ne oldu iyimi kötümü oluyor köşeli olunca

kardeşlerim boyasına temiz diyen yok iyi okuyun motorun içi temiz şanzımanı temiz hidroligi temiz

rahimavci link=topic=43037.msg395251#msg395251 date=1304667924' Alıntı:
köşeli arka akslar köşeli öyle hatırlıyorum en azından ne oldu iyimi kötümü oluyor köşeli olunca

kardeşlerim boyasına temiz diyen yok iyi okuyun motorun içi temiz şanzımanı temiz hidroligi temiz
Yuvarlak kovanlı 185 in arkası 500 k ise köşe kovanlı 185 1000 kg. Köşeli kovanda disk fren var. Yuvarlak kovan kampana. Bu yüzden köşe kovan iyidir tutulur

Kaporta gitmiş ama çalışan aksamı sağlam galiba.
Bizim ilk traktör de 1971 model İngiliz montajı 178 'di. Önler yıldız jant, arka şanzıman da köşeliydi. Daha çok tutulan cinsten derlerdi. Babam hala anlatır 178 'liğin marifetlerini. Hakikaten çok sağlam ve çekişli traktördü.

Buna benziyordu aynı. :)

Paylaşım için teşekkürler.

LABOTECH link=topic=43037.msg395615#msg395615 date=1304705086' Alıntı:
bi de dikkatimi çekti mf 185 ler genelde kuru hava filtresine sahiptir.böylesini ilk kez görüyorum.
,

sonradan değişme zannedersem hemde hava filtresinin üstünde dügme vardı dolunca kırmızıya dönerdi :D

rahimavci link=topic=43037.msg394714#msg394714 date=1304606865' Alıntı:
ne diyon sen yaaaaa zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

yarısını anlamadım gardaşım ben bildigimi sayıyım sana arka jant orjinal degil normalde balon telker bunu ince takarız çapa için bu bir

ikincisi 4 ileri bir geri artı 2 takviye

kaportanın iyi korundugu yazıların görünürlügünden belli olması laım herhalde

bide çamurluklarda degişiklik var zannedersem cerge takıldıgında kırılma oldu degiştirdi ama tüm parçalar elimizde hala

orjinal 185 te ara şanzıman olmaz ve hava filtresi üstte olmaz..

merhabalar, bizde de 1973 model ingiliz var. bir türlü resim yüklemeyi başaramadım. hava filtresi yağlı filtre ve ön radyatörle farların arasında kaportanın içerisinde duruyor. traktörün ilk sahibiyiz hiç el değiştirmedi. iki defa reftefiye oldu birinde nasıl olduysa krankı kırmasından dolayı rektefiye yaptırdık. çok memnunuz ama arka lastikleri ince jant yapmayı düşünüyor babam. çift sürerken tarla ekerken geniş iz bırakıyor.