Massey Fergusan 5445

Ynt: Massey Fergusan 5445

nailyetek link=topic=63641.msg715423#msg715423 date=1362781100' Alıntı:
Öncelikle siteye tekrar dönmene çok sevindim Okay, MF bahane, muhabbet şahane.:D Hoşgeldiniz, neşe ve sefalar getirdiniz.
Bu arada pc yi tamir edene kadar(2-3 gün) çok fazla klübe takılamıyacam.:)
Devamsızlığın arttı nail abi uyy-*s Bey amcama kağıt gönderecez :)

Tekrardan hoşgeldin abi dönüşün muhteşem oldu :) içindeki gizli mf sevgisini biliyorduk zaten sen de fazla dayanamayıp icraata geçmişsin :D hayırlı uğurlu olsun abi sarı tutkudan sonra baya ekonomik gelmiş olması lazım

okay abi hoşgeldin özlemiştik mf hayırlı olsun baya olmuş alalı.. site de yoklugun bi hayli belli oluyordu..

hayırlı olsun, güle güle kullanın. bir kardeşi de bende var. yeni tiplerden mi bu? yani debriyaj müşürü yerine kutulu ve 10 mikron şanzuman filtreleri kalın kısa tip olanlardan mı?

Massey ' in 5400 serisi birçok insanı Masseyci yapacak gibi duruyor :) Benimde hoşuma gitmiyor değiller hani. Hayırlısı olsun, iyi günlerde kullanın :)

hayırlı olsun okay abi maşallah ok-*-s forumda hoşgeldin ne zamandır yoktun *098*-

başta nail abi ve çağrı olmak üzere herkese selamlar ... buraların muhabbetini çok özlemişim ... hayırlı olsun dileklerini bildiren tüm arkadaşlarada çok teşekkür ederim ....

ben hala valtra var sanıyordum gecen naıl abı soyledı .. ama hala myvaltra com da duruyorsun okay abı ıcten ıce bı valtra askı devam edıyor heralde :D

ertac sahın link=topic=63641.msg716527#msg716527 date=1362994607' Alıntı:
ben hala valtra var sanıyordum gecen naıl abı soyledı .. ama hala myvaltra com da duruyorsun okay abı ıcten ıce bı valtra askı devam edıyor heralde :D

ertac myvaltra üyeliği eski :) hatta sen yazana kadar epeydir aklıma bile gelmemiş oradaki üyeliğim ...