Kendini hiç yormaz [emoji23][emoji23][emoji23]Sameye laf yok adam römorkun okuna yön vermiş itmeye uğraşmamış [emoji57]
Kendini hiç yormaz [emoji23][emoji23][emoji23]Sameye laf yok adam römorkun okuna yön vermiş itmeye uğraşmamış [emoji57]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Ona bile yön verememiş. Motorlar çekerken römorkun oku sameyi düzeltmiş. [emoji3]
Ben video çekiyorum süren mf'ci [emoji23][emoji23]Baki abi sameyi süren sen olmayasın
Ben video çekiyorum süren mf'ci [emoji23][emoji23]
Sağolasın muhtemelen [emoji23][emoji23][emoji23]Kolay gele baki abi sana komplo kurmuşlar [emoji851]
Bayağı ağır motormuş demekkiEskiden koyde massey harris vardi(kısaca "masaris") bu gibi durumlarda cagırilirdi, el gazi disli idi, el gazını alip yukari koydugunda cıkaramiyacağı yük yoktu. Bir defa 70-56 ve 165 mf nin yerinden kımıldatamadigi remorku cıkarmisti vs...
Sameyi rezil etti cümle aleme [emoji23][emoji23]Same şoförünün olaydan haberi yok herhalde
Komplo yok abi ama sormadan olmazdı hakketen sameyi süren rezil etti bilmiyosan binme kardeşKolay gele baki abi sana komplo kurmuşlar [emoji851]
Mf cusa ters gelmiştir 30yıl mf kullandıktan sonr a erkunt çok trrs gelmiştiBen video çekiyorum süren mf'ci [emoji23][emoji23]
Aynen öyleVitesi bosa alsa bundan rahat cıkardi
Bilmişin biri binince öyle oluyor bana bıraksalar bide uzun bi zincir olaydı o römorku tek sameyle alırdım ordanKomplo yok abi ama sormadan olmazdı hakketen sameyi süren rezil etti bilmiyosan binme kardeş
Vites tablosuna bakmadan kafasına göre vites takarsa sonuç [emoji23][emoji23]M
Mf cusa ters gelmiştir 30yıl mf kullandıktan sonr a erkunt çok trrs gelmişti[emoji1]
Sağolasın [emoji106][emoji106][emoji106]Kolay gelsin. Uzun zaman olmuştu forumda böyle renkli yorumlar görmeyeli [emoji846]