5435 in arkası aktarma organları daha iyi 5430 a göre daha iyi çeker ama piyasada pek yok bulabilirseniz alın ama dediğim gibi eğer imkanınız var ise 5 10 fazla verin biraz 5440 ve üzerini alınBüyük ihtimalle 5435 düsünüyorum
5435 in arkası aktarma organları daha iyi 5430 a göre daha iyi çeker ama piyasada pek yok bulabilirseniz alın ama dediğim gibi eğer imkanınız var ise 5 10 fazla verin biraz 5440 ve üzerini alınBüyük ihtimalle 5435 düsünüyorum
Yazılım hakkında biraz bilgi verirseniz memnun olurum. Yazilimdan sonra yakıt farkı .kaç yıldır yaptirdiginiz artıları ve eksileriYazılım attirdim emin ol çok rahat çekerim
Yakitta gözle görülür bir değişiklik olmadı ama traktörun çekişi ve gücünü fark ediyorsunuz ben 3 sıra çelmak silaj makinası çalıştırıyorum hiç bir sıkıntı yok 4 metre Mısır'da 2a ile gidiyorum ama enjektör sıkıntısı yaşıyorum yazılım attirmadan öncede vardı bu sıkıntıYazılım hakkında biraz bilgi verirseniz memnun olurum. Yazilimdan sonra yakıt farkı .kaç yıldır yaptirdiginiz artıları ve eksileri
Yazilimdan sonra traktör e ağırlık ekledinizmi. Enjektör sorunu hakkında bilgi verebilirmisiniz. Bende yaptırmayı dusunuyorumda bide kaç yıldır yazilimli kullaniyorsunuz bunu sormamdaki sebep 2 yıl sonra falan traktorde arıza falan olur diyorlar.Yakitta gözle görülür bir değişiklik olmadı ama traktörun çekişi ve gücünü fark ediyorsunuz ben 3 sıra çelmak silaj makinası çalıştırıyorum hiç bir sıkıntı yok 4 metre Mısır'da 2a ile gidiyorum ama enjektör sıkıntısı yaşıyorum yazılım attirmadan öncede vardı bu sıkıntı
Ağırlık eklenmedi.traktoru 2 yıl önce ikinci el olarak aldık ama 2 yıldır enjektörleri bozuluyor sebebini bulamadık hâlâ servis mazot diyip gecistiriyor.yaptirali 1 yıl oldu.Yazilimdan sonra traktör e ağırlık ekledinizmi. Enjektör sorunu hakkında bilgi verebilirmisiniz. Bende yaptırmayı dusunuyorumda bide kaç yıldır yazilimli kullaniyorsunuz bunu sormamdaki sebep 2 yıl sonra falan traktorde arıza falan olur diyorlar.