massey 288 gold 4wd koplo cekıyor

Ynt: massey 288 gold 4wd koplo cekıyor

ÇağRı link=topic=7717.msg82564#msg82564 date=1223405174' Alıntı:
Niye yanlış.Dızgara sola tam kavisli olduğu için hep sola dönecek,asıl öteki türlü yanlış olmuş olur.

Sanırım arkadaş yanlış sürüm diye. Dönerken sürdüğü yerin sağından gitmesi gerektiğini söylemiş. Yani sürdüğü yerin dışından gidecek. İçinden döndüğü zaman goble oyuk oyuk iz yapar.

evet erkan haklı. ama oyuk oyuk iz yapmaması için yeni çıkangoblelerdeki son tas diğerlerine göre ufak. böylece az batıyor ve iz bırakmıyor

Evet mümkün olduğunca sağ tarafta iz bırakmazsan daha iyi olur 1-2 seferden sonra açtığın yere sol tarafını vererek devam edebilirsin...

arkadaşlar teşekkür ederim yanlıştaki kastım oydu ne söylemek istediğimi işi iyi bilen arkadaşlar anladı yoksa istesende sağa dönemessin.

kandem link=topic=7717.msg86212#msg86212 date=1224413674' Alıntı:
arkadaşlar teşekkür ederim yanlıştaki kastım oydu ne söylemek istediğimi işi iyi bilen arkadaşlar anladı yoksa istesende sağa dönemessin.
Önemli olan insanın kendisini tam anlatabilmesidir.Dızfara veya goble diyince ilk akla gelen dönüş yönü olur insanların kafasında.Nitekim herkesin hemen hemen aynı şey geldi aklına.Zaten bahsedilen şey tüm ekipmanlarda geçerli bir kuraldır.Sadece goble için değil.

Her şey çok güzel. Ama benim anlamadığım bişey var amcamda jd 6820(150hp) var 6lı 16inç pulluk takıyo Bende ford 7740(103hp) var 5li 12inç takıyom 3.085 288 bunlar 80-85hplik motorlar nası 5li 6li pulluk çekiyo

ford kardes soyle oluyor bende 288 g var ben 4 lu takıyorum cok rahat cekıyor yerıne gore serı bırle gıdıyor 5 lıde taktım 13 ınc onuda cekıyor agırbırle ama 4takvıyeyeyde de dusuyor bazı yerlerde mnesels sulu yerlerde.ama arkadas 3075 e 16 numara 6 lı takıyorum dıyo ya cızdırıyor surerken yada batırmıyor ıyıce.cunku burdada var 3085 5 lı 13 inç burda zorluyor oda bazı yerlerde .bır matora hakkı neyse onu takmalı gerısı bos takvıyede cut surulmez buyuk pulluk takıyorum dıye demı.

288 G 4*4 kadar kötü bir traktor yok kabin desen rahat deil ayrıca içeri çok ses alıyor çift çekere altığında traktoru çok acayip ses çıkıyor + 3 pistonlu olduğundan traktor bi iş yaparken takırdama sesleri çoğalıyor bizzat kendim aldım 6 ay sonra saattım.

isabaydil link=topic=7717.msg225196#msg225196 date=1257075986' Alıntı:
288 G 4*4 kadar kötü bir traktor yok kabin desen rahat deil ayrıca içeri çok ses alıyor çift çekere altığında traktoru çok acayip ses çıkıyor + 3 pistonlu olduğundan traktor bi iş yaparken takırdama sesleri çoğalıyor bizzat kendim aldım 6 ay sonra saattım.
sen ne traktorden anlıyormusunda konusuyorsun yoksa sallıyormusun kardes ben sıfıraldım gayet memnunum kendi sınıfında üstüne tanımam baska yakıttada cekısdede kabınde gayet ıyı ses normal gelıyor bosuna laf atma senın elındekı kotu dıye hepsı oyle degıl

Yavaş olun arkadaşlar,buraya yorum yazmakla kimin neyden ne kadar anladığı anlaşılmaz.Şu motr şöyle kötü böyle iyi diye mesaj yazacaksanız hiç yazmayın,tartışma çıkaracak mesajlara devam ederseniz konuyu kilitleyeceğim.