M9540 fiyat

Ynt: M9540 fiyat

mustafagursacli link=topic=67905.msg775856#msg775856 date=1379502662' Alıntı:
eller ne derse desin artık ben uğraşmıyorum ...2, kubotayı almak üzereyiz

hayırlı olsun inşaallah..tecrübelerinizi paylaşın buradada bizim de iştahımız kesilmesin yılbaşına kadar :)

üçemli link=topic=67905.msg771984#msg771984 date=1378546969' Alıntı:
ben size şukadarını söyleyim gücünüz yetiyorsa italden şaşmayın biz 2011 yılında landini powerfarm 90 aldık bizim köyden bizle aynı yıl yerli alan komşular oldu bize hatta bunu niye aldınız parçası yoktur pahalıdır falan dediler aradan bir yıl geçmeden hepsi bir yerinde patlak verdi şanzumanı dağıtanımı ararsın pompası arzalanınımı ararsın çekmeyeni ararsın şimdi hepsi pişman hatta 2 kişi geri avrupa traktör aldı bizimki şuanda 1400 saat civarı sadece koltuk amartisörü bozuldu şeytan kulana kurşun maşallahı var .çekişide iyi yakıtıda. ok-*-s

benim zaten bi prensibim var kardeşim PARÇASI UCUZSA VE ÇOOOKK BULUNUYORSA UZAKDUUURRRR:)))) parçası ucuz ne olursa olsun araba kamyon traktör sanayiden çıkmazz...:))) meslek icabı biraz elektirikli aletlerle iç içeyiz herkes bosch aeg şaşma der derder de neye göre ???kendine göre adam sende 2 delik deliyor bosch a matkap diyor :))))bizim depoda dolu bosch var HURDAAA... iş seri imalata bindimi durum farklı öyle evde iki delik delmeye benzemez...herkesin foyası çıkar ortaya...fabrika ayrılalı 15 yıl olmuş ogün alınan HİTACHİ KAWASAKİ MAKİTA tık yok kömürü biter değiştir devammm...japon malzeme konusunda rakibi yok kardeşim ben bunu iyi anladım...

UÖZKAN.77 link=topic=67905.msg772006#msg772006 date=1378551592' Alıntı:
İlk sorunuzun cevabı: Kubota 9540 4x4 kabinli ağırlıksız 3305 kg. Ağırlıklı 3940 kg.

Kubota almak için yollara düştük Zetor ' u görünce hepsinden vazgeçtim :) Halen Zetor 90 kullanıyoruz. Zetor hem para olarak hem genel toplamda bize çok daha cazip geldi.

Burada bi kooperatife tavsiyeyle daha yeni bi kepçeli Kubota 9540 ' da aldırdık. 2 motoru da rahat kıyaslayabilirim...

Kubota 9540 ' ı sıfır olarak 90 tl ' nin altına bulmanız çok çok zor. Ama hem Zetoru hem Kubotayı sıfıra yakın 2. elde çok uygun fiyata bulursunuz. Kalite yüksek 2. eller zayıf..

Kubotanın en büyük eksiği derseniz; dar kabin, hava yok, yolcu koltuğu yok. Bi de petlas lastik.

En büyük + ' ları: Japon malı, debriyajsız ileri-geri, çok sessiz motor.

şimdi uğur abi benim alternatifte zetor da var zaten amam ben ne kadar seversem sevi zetor konyada HÜSRAAANNN...ne parça ne servis ne bayi ne ikinci el yoksa çekde japon kadar sağlamdır bunu en iyi çiftçiler bilir..ne kadar sağlam olursa olsun bi gün mutlaka bi parça gerekir..e ben,m bolindere benzemez bu..şimdi bolinder hidrlikleri orj.pistonlu..ben kol kırdım uyanı bulamadık gittik eli boş bi tormacıya yeniden yaptırdık..ama zetora bunu yapma şansın az ab..artık maden alaşımları parça kalitesi kadar önemli zetorda okadar ilkel bi makina değil eminim alaşım değerleri kalitelidir..uzun vadede korkutuyor zetor..türkiyedede adam akıllı biri almadıki zetoru koministin tadına bakalım :)))

zekhes link=topic=67905.msg776558#msg776558 date=1379670363' Alıntı:
şimdi uğur abi benim alternatifte zetor da var zaten amam ben ne kadar seversem sevi zetor konyada HÜSRAAANNN...ne parça ne servis ne bayi ne ikinci el yoksa çekde japon kadar sağlamdır bunu en iyi çiftçiler bilir..ne kadar sağlam olursa olsun bi gün mutlaka bi parça gerekir..e ben,m bolindere benzemez bu..şimdi bolinder hidrlikleri orj.pistonlu..ben kol kırdım uyanı bulamadık gittik eli boş bi tormacıya yeniden yaptırdık..ama zetora bunu yapma şansın az ab..artık maden alaşımları parça kalitesi kadar önemli zetorda okadar ilkel bi makina değil eminim alaşım değerleri kalitelidir..uzun vadede korkutuyor zetor..türkiyedede adam akıllı biri almadıki zetoru koministin tadına bakalım :)))
zetorun 8441 le kubotayı kıyasladıkta zetorcu kuboya binince bir ferahlama yaşamıştı

UÖZKAN.77 link=topic=67905.msg780048#msg780048 date=1380621377' Alıntı:
Orjinal kabinde Zetoru, bırak Kubocanı neredeyse hiçbiri tutmaz, genişlik hacim olarak...
genişlik değilde çok boğuk içi kubotanın görüş alanı daha fazla bklima tavanda değil ya ondanda olabşilir

Renk dizayn olarak Kubo ferahlık veriyor... lakin tek kişilik Japonlar can güvenliğini de düşünmüş olabilirler. Ama Zetor aile boyu, bize daha uygun :)

UÖZKAN.77 link=topic=67905.msg780053#msg780053 date=1380622042' Alıntı:
Renk dizayn olarak Kubo ferahlık veriyor... lakin tek kişilik Japonlar can güvenliğini de düşünmüş olabilirler. Ama Zetor aile boyu, bize daha uygun :)
bizim arabalarımızında içi bej :) açıklık ferahlık açık enkte

zekhes link=topic=67905.msg771935#msg771935 date=1378540215' Alıntı:
DSCF3608.MOV

bu videoyu izledikten sonra karar verdim babamda ikna oldu kubotaya..yav bizim hayvan bile nadasta durdumu kalkmıyor pulluğu oynatmadan başkada kalkan görmedim...

guzel videoymuş.. bizdemi 5lesek pullugu :)

mustafagursacli link=topic=67905.msg780050#msg780050 date=1380621499' Alıntı:
genişlik değilde çok boğuk içi kubotanın görüş alanı daha fazla bklima tavanda değil ya ondanda olabşilir

kubotanın ön camı tavanı çok açık yani o yüzden dar olsada darlığını hissetmiyorsun