(lütfen izleyin acaip bişii) mf vs nh

Ynt: (lütfen izleyin acaip bişii) mf vs nh

ergün41 link=topic=28749.msg241023#msg241023 date=1263227391' Alıntı:
gördük mf nin çırpınışını ulan birde çekti demezmisiniz ya adamı deli edersiniz. sonuna kadar nh
hoops-*s tartışma yaratacak mesajlar yazmıyalım...

hasanerbakan42 link=topic=28749.msg240686#msg240686 date=1263138369' Alıntı:
bencede orda nh biraz daha asılsaymış ve dursaymış mf nhnin üstüne yıkılabilirdi ani güç yüzünden
Mavi motur kırmızı motura derdi ki; ' Başımın üstünde yerin var Ağam. ' ..:D Paylaşan arkadaşa teşekkürler. Daha hızlı ve daha öfkeli.. olmuş.

böyle aptalca birşey olamaz.traktörün üzerindekilerden çok çekimi yapan korkmuş heralde kamerayı bile tutamamış. herkese ders olsun .

nh daha asılmadan böle olduysa asıldığını düşünemiyorum zuha-*-s

şaka bi yana allah korumuş gerçekten... masseyin sol teker taşa gelmiş heralde ya da sert zemin olduğu kesin... karşıdan beyaz beyaz duruo zaten zemin... bi anda o kadar kalmasıda ilginç gerçekten...

ceya023 link=topic=28749.msg240850#msg240850 date=1263164506' Alıntı:
kazandımı :) ben burda kazananı göremedim ama.. sanki nh daha sağlam basmış yere gibi mfyi dans ettirmiş gibi olmuş :) ustte takmasına ragmen çekememiş canındanda olacakmış zaten allah korumuş..çift çekeri tek çeker traktörün çekmesi cok zor zaten.. bu mf nin arkası hafif tamam da önudemi hafif neresi agır bunun...:)
yavuz dikkat edersen nh 4x4 ona gore nh gene mf yi cekememiş ama bu türlü cekişmeler cok yanlış allah korumus 285 sol tekerı 2 hamlede yere saglam basınca ve onu kalkınca saga atttı bu cekişmelereden ders almalıyız derim