lüleburgaz tümocan bayii (aslanlar otomativ)

Ynt: lüleburgaz tümocan bayii (aslanlar otomativ)

ekoç link=topic=38957.msg336071#msg336071 date=1296936792' Alıntı:
bu başkentleri biz hiç görmedik duymdık ilk defa geçen gün sahibinden.com gördüm bunlar masseyle aynımı

abi görünüm olarak masseyle aynı ama ona bakarsan başak ta steyr le aynı özelliklte . bunu bir başak kullanıcısı olarak söylüyorum. memnunum ama steyr in yerini tutmaz.

ayrıcana da hiç satılmadı burda hiç alanı görmedim duymadım

Hey maşallah baya traktör var o civardaki traktör alım satımı herhalde hep bu galeriden oluyor,yeni kasalardan göremedim hep eski kasa tümocan var.Paylaşıma tşk.

Hay maşşallah.. Demek ki para var huzur var misali.. Ekonomi canlı..:D
Paylaşım için teşekkürler..

kapıların ters açılması kötü olmuş. ayrıca birazdda ufak yani bizim gibi kalıplı insanları düşünmeleri lazım:D Nail abi kovalaklıkta var biraz:D komşusu alıyo ben neden almayım diyor ve hopp bi tane motor:D

yorumlar için tşk ;)

nailyetek link=topic=38957.msg336162#msg336162 date=1296943212' Alıntı:
Hay maşşallah.. Demek ki para var huzur var misali.. Ekonomi canlı..:D
Paylaşım için teşekkürler..
yok be abi para nerde alanların çoğu krediyle alıyo aynı doğanın dediği gibi köyde bi kişi aldına gerisi geliyor:D

lüleburdazdaki tümosan trakya bayii trakyaya nereye olursa burdan gönderiyorlar traktörü 2. elide öyle satış yabılan takasa alınan 2. ellerin satabilirse bayii satıyor satamazsa lüleburgaza direk buraya yan taraftaki arazisinde yine belki var 2. el 150-200 tane traktör hurdasıda var eli ayağıı düzgünde nasıl istersen marka marka her çeşit traktör :) biz burdan dükyana filan çok traktör aldık alıyoruz sağlam biryer...

on taraf tumosan bayii arkasi trakya traktor mezarligi. 2. ellerin yarisi hurda.

bartu link=topic=38957.msg336234#msg336234 date=1296986265' Alıntı:
on taraf tumosan bayii arkasi trakya traktor mezarligi. 2. ellerin yarisi hurda.
135 MF varmı acaba, çok hesaplısından, bir tane lazımda.. :S

bunlardan traktor alinmaz Nail abi ya pahalidir yada hurdadir, yada devrini veremezler.

paylaşım için teşekkürler,hakkatten bu aralar bizim buralarda tümosan satışları arttı,bizim köyde bile alınmaya başladı

Fabrikanın önudeki motorlardan fazla gibi bune beyaw :D
ama ikinciel reyonu pek satış görmüyr motorlar çürümeye başlamiş :)

semih bayilik sisteminde prensip 2. eli takasa aldiktan sonra turkiye genelinde baska meslektas
traktor galericilerini satmakla cark dondurulur. bunlar butun 2. elleri kendileri satmaya calisiyorlar
bayilikleride trakya geneli oldugundan isleride cok genis ve son 2 yilirda gercekten cok fazla traktor sattilar
hatta trakya yetmedi izmir e bayiilik actilar ama islerin fazlaligindan 1.5 yilda kendi calisanlarina
350.000 tl carpilip geldiler. 2. ellerin cogunun ruhsatlari bir birine karismis hangi traktor nereden geldi
nereye satildi belli degil. 6 ay oncede Luleburgaz da b islek bir benzinligi kiralik aldilar.
bukadar isi takip etmek pek kolay degildir.

paylaşım için teşekürler bu motorlar sadece bi kısmı arka tarafta hiç yoksa 150 tane urdalık var bu bayiinin çok satama nedeni tek tabanca trakyada bi tane var tümosan fabrikasının % 25 iini bunlar alıyo sadece 70 80 tanemi ne çalışanı car

Ertuğ Aslan link=topic=38957.msg336260#msg336260 date=1296990718' Alıntı:
paylaşım için teşekürler bu motorlar sadece bi kısmı arka tarafta hiç yoksa 150 tane urdalık var bu bayiinin çok satama nedeni tek tabanca trakyada bi tane var tümosan fabrikasının % 25 iini bunlar alıyo sadece 70 80 tanemi ne çalışanı car
Trakya bayiligini bolgelere ayirdi traktor basi pirim gibi bir sistem ile calisiyorlar belli bie oranda muhasebeyi kuculttuler yani.

Anladım abi :) komple trakyaya bakmk büyük iş :) işte büyük iş yapsanda planlı yapmak gerekiyor ama işte böyle işlerde illa bişiler oluyor..

bu kara kafalar euroIII mü acaba :S bizim buralarda hiç kara kafa yok.

Tümosan fabrikasında bu kadar motor yoktur :D napmış bu adam böyle koleksiyon mu kuruyo napıyo ;D