Ls2013 sorularınız burada..

Ynt: Ls2013 sorularınız burada..

bilal tıraşçı link=topic=59599.msg654707#msg654707 date=1354043265' Alıntı:
o zaman bi daha silip yükleyeceksin o zaman çözülebilir senin bilgisyar nasıl bişi özellikleri ram i falan yetiyor mu oyun için?
Yetiyorda artıyor bile. 1 Gb paylaşımsız Nvidia GForce GT 540M ekran kartı 4 GB Ram İ5 işlemci Asus laptopumda oynuyorum. Ama oyunu silip tekrar yüklersem orjinalliği gidecek birdaha güncellemede yapamıcam. Online da oynuyamıcam dimi :(

Faruk9154 link=topic=59599.msg654755#msg654755 date=1354046843' Alıntı:
Yetiyorda artıyor bile. 1 Gb paylaşımsız Nvidia GForce GT 540M ekran kartı 4 GB Ram İ5 işlemci Asus laptopumda oynuyorum. Ama oyunu silip tekrar yüklersem orjinalliği gidecek birdaha güncellemede yapamıcam. Online da oynuyamıcam dimi :(

aslında leptopun özellikleride yetiyormuş sen oyunu internetten orjinal mi aldın bir dvd ye kopyalasan belki özellik kaybolmaz bils-*-

bilal tıraşçı link=topic=59599.msg655022#msg655022 date=1354122265' Alıntı:
aslında leptopun özellikleride yetiyormuş sen oyunu internetten orjinal mi aldın bir dvd ye kopyalasan belki özellik kaybolmaz bils-*-
Evet orjinal aldım oyunu. Birde kendi sitesinden aldım. Sorun olmaması gerekiyordu. :( Kopyalasam bile sonuçta aynı serial kullancam belki o yüzden kopya sayacak oyunu ve orjinalliği gidecek. Ne online oynayabilcem. Nede güncelleme yapabilcem bunları o zaman yapamıcam heralde. :(

ya arkadaslar ben pulluk sürerken pulluk yonu benim gittiğim tarafa dogru değilde enine dogru iz çıkıyo onun sebebi nedir veya düzeltilebilir bir sorun mu oyunu baştan silip yükldim ep aynı sorun

s.a arkadaslar bazı römorkların üzeri kapalı gözüküyor. kapatmak için ne hangi tuşu kullanmamız gerekiyor ?

Katı Ve Sıvı Gübre Yardım

Arkadaşlar katı ve sıvı gübre tankları inekleri beslememe rağmen çoğalmıyor,bir kaç arkadaşında yazısını okudum fakat olumlu yanıt göremedim,ls 2011 de mevcut save dosyasını açıp arttırım yapabiliyorduk burda herşet biraz daha gerçekçi yapılmış ama inekleri besle besle seviye hep aynı tanklarda,ricam satın alabileceğimiz bir depo modu veya mevcut haritadaki tanklardaki sorun için bir çözüm.
Şimdiden Teşekkürler Hepinize

beşiktaş_ata link=topic=59599.msg685577#msg685577 date=1358150271' Alıntı:
Arkadaşlar bu yün kasalarını hangi römorkla taşıyorsunuz?

yün kasalarını römork la taşiyamazsın forklift le olur orada deutz un falan varya onlarla palet ucunu tak sonra satmaya götür :D

ben büyük silaj makinesine silaj yapımı hariç ot biçimini de ekledim. Ama bir sorunum var. Römorka yükleme yaptıramıyorum. Nasıl yaparım bunu.

demirciler_14 link=topic=59599.msg686514#msg686514 date=1358282150' Alıntı:
ben büyük silaj makinesine silaj yapımı hariç ot biçimini de ekledim. Ama bir sorunum var. Römorka yükleme yaptıramıyorum. Nasıl yaparım bunu.

şunu biraz daha açar mısın? nasıl hariç ot biçimini ekledin. Yani biraz konuyu aç daha iyi yardımcı olalım

bilal tıraşçı link=topic=59599.msg686889#msg686889 date=1358361163' Alıntı:
şunu biraz daha açar mısın? nasıl hariç ot biçimini ekledin. Yani biraz konuyu aç daha iyi yardımcı olalım
silaj makinesi sadece otu biçip silaj haline getirirken şimdi ot biçiyor ve ot olarak yükleme yapmak için. ama sorun pipe borusunun römorka yükleme yapmaması. Ben bunu hayvan yetiştirmeye yetiemediğim için denedim. sadece ot biçerken böyle şimdilik.

demirciler_14 link=topic=59599.msg686998#msg686998 date=1358371283' Alıntı:
silaj makinesi sadece otu biçip silaj haline getirirken şimdi ot biçiyor ve ot olarak yükleme yapmak için. ama sorun pipe borusunun römorka yükleme yapmaması. Ben bunu hayvan yetiştirmeye yetiemediğim için denedim. sadece ot biçerken böyle şimdilik.

tamam anladım... O zaman taktığın römorkların biçere uygun ollup olmamasından kaynaklanabilir yada ot biçerken biçeri işçiye ver sende motorla yanından git doldursun. Bende o biçerin önüne ot tandırı taktığımda oyun takıldığı için ben kullanmıyorum.Biidiklerim bu kadar :D

bilal tıraşçı link=topic=59599.msg687554#msg687554 date=1358448104' Alıntı:
tamam anladım... O zaman taktığın römorkların biçere uygun ollup olmamasından kaynaklanabilir yada ot biçerken biçeri işçiye ver sende motorla yanından git doldursun. Bende o biçerin önüne ot tandırı taktığımda oyun takıldığı için ben kullanmıyorum.Biidiklerim bu kadar :D
Dostum silaj makinesi de ot için uyarlandı cutter denen öndeki kesicide uyarlandı. Silaj makinesi 'Hire Worked' modunda iken normalde biçime başlıyor silaj yapar gibi ama s,laj yerine ot çıkıyor 'Pipe' den. Fakat römorka dolmuyor bu. Silaj olarak doluyor ama ot olarak biçilmiş olsada ot olarak römorka yükleyemiyorum. 'Pipe' denen boru römorka yönelmiyor.

mustafa_mithat link=topic=59599.msg689770#msg689770 date=1358850585' Alıntı:
arkadaşım sorular için zaten bir bölüm açımış sen niye tekrar böyle birşe yaptın anlamadım
konu açılışını incelesen anlardın. birsürü konu açılcağına saçma sapan bir başlıık altından sorularınızın cevabını bulabilirsiniz. açıklayıcı oldu mu ?

kRnbL_59 link=topic=59599.msg689773#msg689773 date=1358850970' Alıntı:
konu açılışını incelesen anlardın. birsürü konu açılcağına saçma sapan bir başlıık altından sorularınızın cevabını bulabilirsiniz. açıklayıcı oldu mu ?
üsluba dikkat edelim ben alaycı bir ifade kullanmadım konu açlışısı incdeledim ben öyle kimseyi yargılamadanmesaj atmam göüşlerimizi belirtelim demişsin o tamam ama benim belirtmek istediğin sayfalar arasında belli bir sorunu bulmak zor ve zaten sorular adında bir ana başlık açılmış ve tekrar alt başlık açılması garibime geldi ama sen bu konu altında ilgilenmek istiyrum benim açımdan kolaydiyorsan o zaman tamam diyerek tatlıya bağlayalım burası forum kavgaya söz dalaşına gerek yok

arkadaşlar bi türlü bu yama işini halledemedim sildim yeniden yükledim gene olamadı bu oynu senelerdir oynadım böle bi şey görmedim bi yardım

ortaberketli link=topic=59599.msg689818#msg689818 date=1358861405' Alıntı:
arkadaşlar bi türlü bu yama işini halledemedim sildim yeniden yükledim gene olamadı bu oynu senelerdir oynadım böle bi şey görmedim bi yardım
sorun ne tam olarak may games mods a atıyormusun yalnız isimlerinden dolayı görmeyebilir veyabiçer indididğisen rardan çıkarıp tabloyu ayru biçeri ayrı klasörlerde at ve klasörlerin ismi içndeki txt dosysının adı olsun moddesc.xml dosyası vardır bir atıyorum FENDT724.xml dosyasıdı klasörün adı FENDT724 OLJR

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt