Kolay gelsin. O pulluk o traktöre ağır. Tarla tavı ağır. Ön işlemde bi rotavatör çekilseyi yada diskaro iyi olurdu [emoji1]
Gördüğüm kadarı ile damlamalar tarlada duruyor ve tek yıllık damlama diğer ekipmanlarda kullanırken sıkıntı olmuyor mu
Gördüğüm kadarı ile damlamalar tarlada duruyor ve tek yıllık damlama diğer ekipmanlarda kullanırken sıkıntı olmuyor mu
Bende toplamaya sınır oluyorum gözlemlerini paylasirsan sevinirim belki bende toplamam Adaşımİlk denememiz oldu toprak altında bırakmak sonucu ne olacak bizde bilmiyoruz.
Sıkıntı olmaz ya kaybolur giderİlk denememiz oldu toprak altında bırakmak sonucu ne olacak bizde bilmiyoruz.
Bende toplamaya sınır oluyorum gözlemlerini paylasirsan sevinirim belki bende toplamam Adaşım
Bundan 2 yil bende kullandim hatta forumlardada paylastim. 3×9 numara pullukla hararet yapiyodu. 2 defa silindir kapak contasi bi defada silindir kapagi komple degisti. Turbo yapildi debriyaj yapildi hala hararet yapiyodu bu videolara bakiyorumda bu u60 in garezi banami
Bundan 2 yil bende kullandim hatta forumlardada paylastim. 3×9 numara pullukla hararet yapiyodu. 2 defa silindir kapak contasi bi defada silindir kapagi komple degisti. Turbo yapildi debriyaj yapildi hala hararet yapiyodu bu videolara bakiyorumda bu u60 in garezi banami
buradaki sübliminal mesaj bu pullukla kullanmaya devam ederseniz contayı elinize alırsınız sanırım[emoji2]Bundan 2 yil bende kullandim hatta forumlardada paylastim. 3×9 numara pullukla hararet yapiyodu. 2 defa silindir kapak contasi bi defada silindir kapagi komple degisti. Turbo yapildi debriyaj yapildi hala hararet yapiyodu bu videolara bakiyorumda bu u60 in garezi banami
Ama yinede guzel cekiyo benimki bukadar cekmiyoduHararet çok yapıyor. Traktör sahibide şikayetçi bu konudan.
Bukadar cekmesi bile şasirtti beni. Demekki benimki cok yipranmistiburadaki sübliminal mesaj bu pullukla kullanmaya devam ederseniz contayı elinize alırsınız sanırım[emoji2]