akyel54 link=topic=74758.msg933505#msg933505 date=1415393135' Alıntı:Yorumlarin tamamini okudum sadece satarkenki fiyati goz onune aliniyor peki alinirkenki fiyat farki neden dikkat edilmiyor ve en onemliside kullanilirken yakit tasarrufu konfor cekis manevra saglamlik her acidan bana gore ls onde
ismailozmen74 link=topic=74758.msg933677#msg933677 date=1415466440' Alıntı:bence yerlı erkuntu tercıh edın evet ls konforu vardır ama anadolu motor bu işi ls ile anlaşamaz da bır bırakırsa o arkadaşa ben sorarım o 22 bın tl nasıl odenıyormuş blok bu nedemek buyuk sorun bunun neresını savunursun her halde değişecekler ustune bır haftanın kaybını tazmın etmelıler
akyel54 link=topic=74758.msg933765#msg933765 date=1415478702' Alıntı:Anadolu motor bu isin gercelten hakkini veriyor ls nin bulunamayan parcasini hic duymadim ve tamircinin dedigini soyluyorum parcalari diger bilindik markalardan epey ucuzmus
YUSUFTUYLUOGLU link=topic=74758.msg933805#msg933805 date=1415482443' Alıntı:biz hep üretemediklerimiz için birbirimizi kırdık.
ürettiğimizide beğenmedik..
Yusuf abi sizin özetlediğiniz konuyla ilgili birkaç şey de ben eklemek istiyorum:YUSUFTUYLUOGLU link=topic=74758.msg933805#msg933805 date=1415482443' Alıntı:biz hep üretemediklerimiz için birbirimizi kırdık.
ürettiğimizide beğenmedik..
uhud link=topic=74758.msg934849#msg934849 date=1415800518' Alıntı:biz de yerliden yanayız, lakin müşterisine traktör satana kadar saygıda kusur göstermeyen sattıktan sonra da cüzdan muamelesi yapan tüccar mantığından yana değiliz noo*-*-... çok yakın bir tanıdığım erkuntla mahkemelik bir traktör nasıl yanar ve bu nasıl kullanıcı hatası olur, sıfır 65 lik new holland pompa patlattı bayi traktörün arkasında durmadı cebinden 3 bin lira civarı masraf yaptı yakın bir dostumun hikayesi bu, başak sanko holdinge geçti hala kendilerinden bir atılım bekliyoruz onlar çiftçi ayağımıza gelsin diye bekliyorlar, tümosan hala nostalji yaşıyor o kasa traktörlerle nasıl bir vizyon beklentileri varsa, hattat desen kendini ifade etmekten aciz :S... tamam bizler kesinlikle yerli markalarımıza sahip çıkalım ama firmalar da Türk çiftçisine sahip çıkıyorlar mı... kaç firma traktör sattıktan sonra bayiden bağımsız kapınıza bir görevli gönderip traktörümüzden ve bayimizden memnunmusunuz diye sordu bils-*-... italyanlar ithalatçı firmadan same yi geri aldılar ilk bahsettiğim mevzudan dolayı şimdi işin başında direkt kendileri var ve adamlar traktör satıyorlar servis elamanını da kapıya gönderiyorlar anlş-*s... bizimkiler gibi falanca sanayide adres göstermiyorlar duva*-*0... çoğu forum kullanıcısında şu cümleye çok rast geldik 'muhatap bulamıyorum' ... lakin beğenmediğiniz LS servisin yetersiz kaldığı konularda koreden mühendis getirtip çözüm üretmeye çalışıyor slk-*-s... ben malımın arkasındayım diyor... insan eli mutlaka kusur olur mesele o kusuru kapatabilecek anlayış varmı yokmu ... şu kadar bayin bu kadar servisin olmuş sattığın malın arkasında değilsen çok da önemli değil... çiftçi cüzdan değildir, sadece emek veren üretendir alk-*s... inşaallah bir gün bizim markalarımızda bizi bu mantıkla görür...
aynen katılıyorum !!!!ilkertetik link=topic=74758.msg934860#msg934860 date=1415802702' Alıntı:kesinlikle cok mantıklı konustunuz. 37 saat teki erkunt jant catladı pulluk bile takılmadıgı halde servis fabrikaya fabrika servise pasladı durdu kimsede gelipte sebep nedir ne degildir diye bakan bile olmadı .ama begenilmeyen dandik denilen ls baska bi ilden bi arkadsın blok catlattı diye motorunu komple sıfır sandık motorla degiştirmişler. 10 gün içerisinde.
Forumdada böle biri vardı sanki hatırlayamadım tam .jant toplasan 1000 tl degil ama cözüm bulamıyorlarlar,fakat motor en az 25 bin tl anında degişim yapılıyor. erkuntu kötülemek degil amacım kesinlikle yanlış anlasılmasın 110 hp traktörler arasında haşmet i cok severim ama işte insanın gözü korkuyor bi kere janta cözüm bulamayanlar yarın öbür gün sanzıman da motorda sıkıntı cıksa traktörü biz öretmedik diyecekler diye korkuyoruz.