65 diş çift merdaneli olsunLs plus 70C traktörüm için kaç metre kaç diş tırmık almalıyım..
Bölge Eskisehir..
İlker nasilsin dostum seni merak ediyorum65 diş çift merdaneli olsun
İyiyim abi şükür, senİlker nasilsin dostum seni merak ediyorum
Sagol ilker oyle takiliyoruzİyiyim abi şükür, sen
Tirmik alirken arkada merdaneli kurum.olan modelleri tercih edin ayrica iyi bir toprak akiskanligi istiyorsaniz dis aralari en az 28 cm olmali ve dis yapisi 6 koseli olursa daha iyi olurLs plus 70C traktörüm için kaç metre kaç diş tırmık almalıyım..
Bölge Eskisehir..
Bizden slm söyleseydinYiğitel 70 diş 3.5 metre tirmiga kürümlü 7 buçuk kürümsüz 5 bin istiyor.. bi kürüm icinde 2500 tl verilirmi verilmez mi bilemedim [emoji23]
Agam bu tirmikmi oluo la şimdi akşama dağılır Asarcık daTrmikta kurum cok etkili guzel tohum yatagi hazirliyor faydasini cok.gorursunuz
Fotodaki cok begendigim bir tirmik dis yapisi ve cift kurum Ekli dosyayı görüntüle 30756
Birazdan gidecegim aga söyleyeyim olmazsa [emoji23]Bizden slm söyleseydin
Td nin gucu yetmez onu dagitmaya [emoji1][emoji1]Agam bu tirmikmi oluo la şimdi akşama dağılır Asarcık da
Güldürme beniTd nin gucu yetmez onu dagitmaya [emoji1][emoji1]
Trmikta kurum cok etkili guzel tohum yatagi hazirliyor faydasini cok.gorursunuz
Fotodaki cok begendigim bir tirmik dis yapisi ve cift kurum Ekli dosyayı görüntüle 30756
Kullanmak ve kullanani gormek.nasip.olmadi ama cok hosuma giden bir tirmik tabi bolgesel olarak her topraga uygun olmayabilrPancar yeri hazırlığında yüzyılın icadı bu kürümler
Kullanmak ve kullanani gormek.nasip.olmadi ama cok hosuma giden bir tirmik tabi bolgesel olarak her topraga uygun olmayabilr
Marifet arkadaki kurumlerde zaten cift kurum oldugu icin guzel is cikartiyordur bolgenizde bu markadan kullanan varsa dis araliklari kac cm.ve dis boylari kac cm oldugunu olcme imkaniniz var miBu esasında tırmık deyil kombi kürüm olarak geçer pancar yeri hazırlıgında son iki katında kullanılır yani tarla düzlendikten sonra tohum yatağı yapmak için arkadaki merdanelerin biri büyük biri küçüktür mükemmel toprak sıkıştırır hani deriz ya kağıt gibi çıkartır.
Marifet arkadaki kurumlerde zaten cift kurum oldugu icin guzel is cikartiyordur bolgenizde bu markadan kullanan varsa dis araliklari kac cm.ve dis boylari kac cm oldugunu olcme imkaniniz var mi