Sağol Mustafa, hepimize inşallahMaşallah Allah biçmeyide nasip etsin.
Sağol Mustafa, hepimize inşallahMaşallah Allah biçmeyide nasip etsin.
Çok sağol Alper abi, ilk çiçeği gördük. Bu yağışlar ardından daha da açanlar olur. Ben de sabah işe giderken gözlemlediğim kadarıyla birçok tarlada çiçek açma başlamış.Maşallah bereketi bol olsun İsmail.Bugün işe giderken çevreyolu kenarındakiler çiçek açmaya başlamış.Bizimkiler daha geç ektiğimizden diz boyuna gelmedi henüz.Dünkü yağış imdada yetişti.
Keşke az daha yağmur görse abi, buna rağmen durum iyiMasallah ismailbugunlerbir yağmur cok iyi olur
Teşekkürler her sezon böyle istenmeyen durumlar oluyor. Bu yıl buğdaylarda beklenmedik derecede verim vardı, telafisi ondan olur artık. Sağlık olsun...
Bereketli olsun ismail abiArkadaşlar yarım kalan bu konuyu nihayete erdirip kalan fotoğraflarıda yüklemek için uyandırıyorum..
Öncelikle geç kalınmış bu tamamlamata geç kaldığım için özür dilerim..
Harman sonu verim dekara yani 1000 metrekare alana 175 ila 200 kilo, yağ oranı ise yüzde 46.8 ila yüzde 48.8 çıktı.
Bu rekolte benim gördüğüm en iyi değerler sayılır, fakat malum nedenler ile kayıp yaşandı. Civarda 250 ile 200 kiloyu rahat görenler oldu.
Neyse..
23-30 temmuz 2017
6 Ağustos 2017
13-15 Ağustos
Ve harman zamanı.
27 Ağustos 2017
Arşiv karışıktı, umarım yanlış fotoğrafları atmamış olurum..
Herkese şimdiden bol ve bereketli bir sezon diliyorum..
Teşekkürler Batuhan..Bereketli olsun ismail abi
Sağol abim, hayırlısı ile bunlarında kazancı cebe girdi. Kurt amblemi güzel, ideolojik bir amaç yoktu, eski sahibi yapıştırmış.Allah yemeyi nasip etsin ismailcamdaki kurt amblemi çok hoş [emoji1]
Sağol Mahmut.. Bu işi de bitirdik kazası belasız..Maşallah Allah güle güle yedirmeyi nasip etsin ismail abi