Merhaba arkadaşlar biz yeni Landini 5h 115 aldık 5-14 pulluğumuz var çekermi o pulluğu bir de hangi vitesle tarlayı sürerim yer Karaman bu arada.Bilgisi olan varsa cevaplarsanız sevinirim
https://youtu.be/ieWRi-eFqTc Rahat çeker korkmayın yanlız ön mesnedi uzatmanız lazım 5h ların önü hafif o yüzden önü nadasta falan kalka biliyor uzatınca hiç problem kalmaz başka aklınıza takılan bir soru varsa sorabilirsiniz...
Hangi viteste gidiyor şu anda birde onu soruyum içinde teyp geldimi ilk aldığınızda
1. Vitesin 2 siyle gidiyor yanlız dediğim gibi mesned yaptırmanız lazım yoksa yere tutunamıyor ve güç kaybına neden oluyor teyp üzerinde gelmiyor bayi takıyor mahsuru yoksa ne kadara geldi...Mesnedli hali bu...
Bizimkinin fiyat konusunda bir bilgim ok tam olarak ama 150 diye biliyorum hızlı takviye 1. Vites 2. Seviye drğilmi
Seri 1. Vitesin 2 si takviye değil
Anladım. O mesnedi bizim burda yapan yokta biz korumalık olarak yaptırıyoruz
Uzasa Daha sağlıklı oluyor traktörün ağırlık merkezini öne doğru alıyor Ve ön yere daha iyi tutunuyor fakat korumalık ağır olursa oda iş görür ama mutlaka yaptırın farkı görürsünüz...
Bildiğim kadarıyla 200 kg kadar var korumalık çünkü içi dolu demir ile yapıyolar
Hemen hemen yeter öndede 360 kg var
Ön tekerlerde de var zanlımca
Aynen tekerdede var fakat çok da bir faydası Yok biz ilk aldığımızda kazayağ çekerken falan ağır tavda sıra sonlarında önünü baya tartıyordu şu an çok iyi oldu...
Sizinki 100 lük heralde
Kaçlı pulluk kullanıyorsunuz
Evet 100 eski powerfarm 90 nın 5.12 pulluğu var onu takacam daha pulluk takmadım hiç
Ben sana bir şey daha sorucam mümkünse traktörüm içine binip bana oradaki düğmelerin ne işe yaradığını anlatabilir msin adam anlaattı ama ben anlamadım o gün
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şu an traktör köyde bende Ankara'dayım hafta donu köye gidince video çeker anlatırım tüm ayrıntılarını[emoji6]
Ne demek [emoji6]