Maşallah
Karacabey merinosu ustammaşallah, cinsi nedir bu koyunların?
16 koyun var bunların 7 tanesi ilkine kuzulamis toklu 10 tane dişi kuzu daha bırakıyom.Bereketli olsun.Kaç tane koyun oldu ustam
maşallah Allah bereketini arttırsın16 koyun var bunların 7 tanesi ilkine kuzulamis toklu 10 tane dişi kuzu daha bırakıyom.
Yavaş yavaş çoğaliyolar.
Aslında coğalticam ama fabrikada çalışırken yerleri yapmak yiyeceğini hazırlamak zor oluyo kendimden ne kadar dişi olursa o kadar çoğaliyolar.
Demekki formda fazla bakan yokYa birde bu koyun bölümünde neden çok fazla paylaşım yapılmıyor bol paylaşım bol bilgi istiyoruz
Sayı 30 üzerine çıkarmam fazla olursa fabrikada işlerime engel olmaya başlar hiç gerek yok hayvan piyasasına güvenip ana işe balta vurmamak lazımİlhan abi gıt gıde iş buyüyor durum nasıl olacak bakalım
Birincisi forumda küçükbaş ile ilgili arkadaş az birde foruma video yüklemek biraz zahmetli aylak bir zaman bir kaç video yükleyebilirim ne merak ediyonuz nasıl hayvanlar görmek istiyonuz hastalık tedavileri fazla bilinmeyen detaylar ben bildiğimi mezara götürecek değilim hayvan az ama ne biliyorsam anlatirimYa birde bu koyun bölümünde neden çok fazla paylaşım yapılmıyor bol paylaşım bol bilgi istiyoruz
Çocukluktan beri koyun kuzu beslemeyi hep sevmişimdir ama cidden koyunlar birinci sınıf falan değil bir kaç kuşak daha kuzu bırakıp ayıklamak gerekiyor.Maşallah bereketli olsun İbrahim kardeşim koyunlarda kuzularda 1. Sınıf işini hakkıyla yapıyorsun
Anaç damızlık seçimini anlat abi neye dikkat edilmeli falanBirincisi forumda küçükbaş ile ilgili arkadaş az birde foruma video yüklemek biraz zahmetli aylak bir zaman bir kaç video yükleyebilirim ne merak ediyonuz nasıl hayvanlar görmek istiyonuz hastalık tedavileri fazla bilinmeyen detaylar ben bildiğimi mezara götürecek değilim hayvan az ama ne biliyorsam anlatirim
Ben koyun seçerken koyunun fazla iri olmamasına dikkat ediyom hayvanda kuzu yorgunluğu gözle görülür olan koyunları seçiyorum.Anaç damızlık seçimini anlat abi neye dikkat edilmeli falan
Fabrikayi birakmamismiydin abiSayı 30 üzerine çıkarmam fazla olursa fabrikada işlerime engel olmaya başlar hiç gerek yok hayvan piyasasına güvenip ana işe balta vurmamak lazım
Bursa merkezden bıraktım sonra köye yakın bir fabrikada işe girdim 3 yıl olacak köyde oturuyom.Fabrikayi birakmamismiydin abi