KÜTAF 2010. İlkler..

Ynt: KÜTAF 2010. İlkler..

nail abi traktör aslında o fuardan alacaksın büyükleri yani 100 hb veya üzeri gibi bicerdöver filan satış yokya belki biraz ucuza kapatablirsin oralardan 500 tl 1000 tl aşagı alsak kardı birdahaki seneye alırsak traktör ordan düşünüyorum kütahya fuarından

dolcevita link=topic=31483.msg269327#msg269327 date=1271574112' Alıntı:
nail abi traktör aslında o fuardan alacaksın büyükleri yani 100 hb veya üzeri gibi bicerdöver filan satış yokya belki biraz ucuza kapatablirsin oralardan 500 tl 1000 tl aşagı alsak kardı birdahaki seneye alırsak traktör ordan düşünüyorum kütahya fuarından
İnşallah diyelim.. Biz böyle giderse bu memleketi bırakamıyacaz, kısmet olursa görüşürüz..

Nail abi eline emeğine sağlık gerçekten fuara gitmiş kadar oldum fakat tabiki sennşle orada gezmenin tadını vermez İbrahim abim dediğin öz abin mi?Buzağı bana biraz garip geldi o kalabalıkta buzağının ürkmesi lazım uyuması değil.Ayrıca damızlık birliğinin getirdiği dde güzel hayvanmış.maşallah.Gelelim senn kırmızı tutkya artık motorlarda sennde adını görmek istiyoruz Kütahyadan Yeteks farms a satılmıştır die:D

Bizim ' Kırmızı Tutku ' daha çok elimizde durur, hatta son sahibi oluruz gibi geliyor.. Fuardaki buzağı uyuyormuş hakikaten, 57 günlükmüş, ertesi gün hayvan Maşşallah cin gibiydi..

nailyetek link=topic=31483.msg269672#msg269672 date=1271698814' Alıntı:
Bizim ' Kırmızı Tutku ' daha çok elimizde durur, hatta son sahibi oluruz gibi geliyor.. Fuardaki buzağı uyuyormuş hakikaten, 57 günlükmüş, ertesi gün hayvan Maşşallah cin gibiydi..
sen onu zaten satmaya kıyamazsın onun yanına bi tane alırsın Nail abi