Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu ne kadar sağlıklı olur ki.. Kullanırken bozulsa pulluk filan düşse çok zarar açar.. Hem bunu tak denk getirmek için kolları sağlı sollu ayarlamak lazım.. Ayrıca ortakol kısa gelecektir ve fazla açınca sıyırma yapacaktır..Kollar uzayınca performans nasıl etkilenir acaba..
alanlardan bir tnesi benim aynı mekanizmadan daha pullukta tam verimli çalısmadık yalnız patlatmada kulnadık takarken büyük kolaylık sıkıntı yoktu benı düşündüren nokta pulluktaki performansı
aparatlar geldi bir adet pimle hidrolik kolundaki dana gözüne monte oluyor kullanımı kolay üretici firma kıramazsın dedi şimdilik daha zorlu işlere giremedim ama garantiden dolayı içim rahat
Arkadaslar walla ben bilerek olmasada kirmayi basardim firma gonderin degistirelim dedi ama hala gonderme firsati bulamadim onumuzde ki haftalrda ilk isim gondermek olacak