Teşekkür ederim Hemşo.Hanım konusunda sıkıntı yok.Canını sıkarsam beni bir temiz döver,oturtur bir köşeye TD hantal kalıyor.Başak 2073 ' e takalım dedik,o da marul yüklemeye gitmiş.Daha önce tesviye küreği ile çalışmamıştım,tecrübe oldu Şatıl işine çok alışamadım,sağlıklı olsun diye de bilerek debriyaj ile kullanıyorum.Debriyajsız kullanmanın zararı olacağını pek sanmam ama asıl niyetim tamamen durmasını sağlamak.Yav hemşo küreği de tenekeden yapmış mübarekler!Hemen kırılıyor!YAVUZ_13 link=topic=72691.msg844774#msg844774 date=1392070119' Alıntı:kara perşembe
hemşo kolay gelsin
bende o gün orada olabilirdim ama kısmet degilmiş
valla dolu bir gün geçirmişsin hemşo msjın fotograflar ve video gayet açıklayıcı ve güzel olmuş
yalnız sen böle hanımdan çekinme yaw izin verme yengemizin seni korkutmasına
bak bende bekarım sen böle konuşursan ben evlenmeye korkarım
çukurova erkegi biraz taş fırın olmalı
hanım köylü derler valla
ama unutmadan söyelyim yigidi öldür hakkını yeme derler ya o misal yengemiz san iyi bakmış valla hemşo senin göbek falan epey ilerlemiş
buarada hemşo videolardan anladıgım kadarıyla sana bir tek çeker traktör şart 90 böle işlere biraz büyük ve hantal kalıyor
ama şuda var senin bu makina birde kabinli olsa tadından yenmezmiş sanada yakışırdı hemşo
hem küçü ksorunalrı dert etme yeri gelir kırılır yeri gelir bükülür saglık olsun bliyorsun en iyi ögrenme yöntemlerinden biridir yaşayarak ögrenme
birde şatıla sanırım pek alışamamışsın arada elin boşa gitti birkaç defa birde debriyajla kullandın gibi geldi
Teşekkür ederim.MehmetGngr link=topic=72691.msg844796#msg844796 date=1392072015' Alıntı:Gecmiş olsun güzel paylaşım
Teşekkür ederim Ömer.Paylaşım olayında katkın olmadı.Tamamını senden öğrendim çok çok teşekkür ederim. Sağdan bakma konusunda sıkıntılarım var.Ben solağım Vücudumun sağ kısmı sadece denge işine yarıyor.Bundan sonra sağdan bakmayı denerimomerfarukkoc link=topic=72691.msg844828#msg844828 date=1392074116' Alıntı:Abi Kolay Gelsin Ve Geçmiş Olsun Arada Oluyor Böyle Kazalar Bizim Tesviye Küreği de Baya Eğildi Büküldü 2 Senedir, Düzeltmek Gerekiyo
Traktör Büyük Oldugu Zaman Hiç Acımıyor Kırıyor Veya Eğiyor Abi Dikkat Etmek Lazım...
Bu Arada Paylaşım İçin Faydam Olduysa Ne Mutlu Bana
2. Videoda İzlediğim Kadarıyla Küçük Bi Düşüncemi Dile Getirmek İstiyorum...
Traktörle Geri Geri İş Yaparken Arkaya Sağdan Bakmak Traktörün Kontrolleri Sağda Oldugu İçin Sağ El O Kontrollerde Sol El de Direksiyon Ve Shuttle ' da Kullanmak Daha Kolay Olur Bence Abi
Sağolsun hanım;sırtımdan sopayı,karnımdan sıpayı eksik etmezjrkeag3 link=topic=72691.msg844830#msg844830 date=1392074442' Alıntı:abı yenge sankı dovucek gıbı elı belınde beklıyo senı ;D zuha-*-s ;D omerfaruk arks ınce ama cok onemlı bır detaya degınmıs cok dogru dıyor. anlş-*s
Teşekkür ederim.Ekipman yapılan malzemeler gerçekten zayıf son zamanlarda.doganbey1 link=topic=72691.msg844833#msg844833 date=1392074618' Alıntı:Açıklayıcı bir anlatım. Abi geçmiş olsun. Fakat bu tarz ekipmanlar biraz daha dayanıklı yapılmalı.