Teşekürler bilgi için pazartesi sorayim zaten yetkili olsam o tarım ilçeden bi tanesini birakmam sürerim sadece bizim burasımı böyle heryermi aynıEvet taban 30 TL %30 un altını zaten vermiyor. Yanlış bilmiyor isem durum bu.
Teşekürler bilgi için pazartesi sorayim zaten yetkili olsam o tarım ilçeden bi tanesini birakmam sürerim sadece bizim burasımı böyle heryermi aynıEvet taban 30 TL %30 un altını zaten vermiyor. Yanlış bilmiyor isem durum bu.
Köyünüz kuraklık dan zarar tespiti yapıldı mı % kaç belirlendi.Arkadaşlar benim tc 6 ile bitiyor 66 dönüm arpa var bana yatmadı bir tuhaflikmi var ankara bolge
Bugday % 60 arpa % 70Köyünüz kuraklık dan zarar tespiti yapıldı mı % kaç belirlendi.
Yatması gerekir . Bizde %70 den aldıkBugday % 60 arpa % 70
yatmadı ziraat mobilden hesaplarıma geçmedi onu sordum bende başka bir yere mi yatıyor daha yeni çiftiyimYatması gerekir . Bizde %70 den aldık
Destekleme için ziraat bankasına hesap açılıyor o hesap mobil e bağlı değil ise göremezsiniz.yatmadı ziraat mobilden hesaplarıma geçmedi onu sordum bende başka bir yere mi yatıyor daha yeni çiftiyim
Subeyemi gitmem gerekecek mobilde tüm hesaplarını görmem lazım amaDestekleme için ziraat bankasına hesap açılıyor o hesap mobil e bağlı değil ise göremezsiniz.
Müşteri hizmetleri bı arayın kaç hesabınız var onu öğrenin. Ona bu göre yapmanız gerekeni söyler lerSubeyemi gitmem gerekecek mobilde tüm hesaplarını görmem lazım ama
Bende çözdüm sadece 4 dönüm kuru yazılmış diğeri kuru olmasına rağmen sulu yazılmış 240 tl sadece 4 dönüm için destekleme yatmışTeşekürler bilgi için pazartesi sorayim zaten yetkili olsam o tarım ilçeden bi tanesini birakmam sürerim sadece bizim burasımı böyle heryermi aynı
Tapu bilgisinde ne geçiyor abiBende çözdüm sadece 4 dönüm kuru yazılmış diğeri kuru olmasına rağmen sulu yazılmış 240 tl sadece 4 dönüm için destekleme yatmış
Tarlanın yarısı bahçe o sulu geciyoTapu bilgisinde ne geçiyor abi
Buğday arpa dışında hiç bir ürüne destek yok sanırım.