KULÜPTE İLK 277 GOLD 4 LÜ DAMPER ÇIKIŞI

Ynt: KULÜPTE İLK 277 GOLD 4 LÜ DAMPER ÇIKIŞI

:D KRAL kaldırmaz 6 lıyı :D Muhyara STEYR alacaz :D

arkadaşlar benim 265s 2 çıkışlıydı kepçe takılıyodu.yeni çıkan kemçeler 4 çıkışmı istiyor?

aksoylar link=topic=41715.msg376928#msg376928 date=1302456288' Alıntı:
arkadaşlar benim 265s 2 çıkışlıydı kepçe takılıyodu.yeni çıkan kemçeler 4 çıkışmı istiyor?
Arkadaşım kullandığımız kepçede tek piston girişi vardı yani yetiyordu kepçede birtakım değişiklikler yaptık kazanı piston ile boşaltmalı yapınca 4 çıkışa ihtiyaç duyuldu hem kulndıgımız balya makınasında lazım olacak

güle güle kullan muhtarım gayet güzel olmuş bende entere yapmayı düşündüm projeyi bile çizdim sadece maliyet problemi var kaldırdık dolaba onunda zamanı gelicek elbet :D
buna azmin zaferi diyebiliriz ve branda traktöre ayrı bi güzellik katmış :D

paylaşım için teşekkürler

muhtarım sen başbakan olacak adamsın!!!!

Arkadaşlar ben benim 277 ye orijinal olarak yaptırdım 4 lü çıkışı. İnternetten aldım malzeme çorumdan geldi sistem sorunsuz çalışıyor tavsiye ederim. Aynı yerde brandada var dun sipariş ettim bugun elimde olacak inşallah yakında fotoğrafları koyacam buraya..

Hayırlı olsun abi türkie genelinde uzun araştırmalar sonucunda muradına erdin :) çadırı da ben sevmiyorum ama güzel oturmuş fena gözükmüyor

sonunda başarmısn hasan yeniden düzenek kurmusun bizmikinde kara düzen malasef böyle olmuyor

mf285 link=topic=41715.msg379413#msg379413 date=1302784347' Alıntı:
Arkadaşlar ben benim 277 ye orijinal olarak yaptırdım 4 lü çıkışı. İnternetten aldım malzeme çorumdan geldi sistem sorunsuz çalışıyor tavsiye ederim. Aynı yerde brandada var dun sipariş ettim bugun elimde olacak inşallah yakında fotoğrafları koyacam buraya..

Fiyat ne kadar oldu çıkışların

hayırlı olsun muhtarım.bizim fordun arabayı damperli yaptık ama fordta damper yok inşallah bizde taktırırız

ford39 link=topic=41715.msg386859#msg386859 date=1303499426' Alıntı:
hayırlı olsun muhtarım.bizim fordun arabayı damperli yaptık ama fordta damper yok inşallah bizde taktırırız
Hiçmi yok

yok. ??*-s .taktırırsak iyi olur habire fergusonla kaldırıyoz fordtan çıkar fergusona tak